GIT Informerar 2021-06-17

I detta utskick av GIT Informerar kan du bland annat läsa om ett trevligt erbjudande för klubben och vad som finns att vänta i nya GIT till hösten – det är också det sista ordinarie utskicket innan brevet tar sommaruppehåll. Nästa utskick av GIT Informerar kommer i augusti.

Hej,

I detta utskick av GIT Informerar kan du bland annat läsa om ett trevligt erbjudande för klubben och vad som finns att vänta i nya GIT till hösten – det är också det sista ordinarie utskicket innan brevet tar sommaruppehåll. Nästa utskick av GIT Informerar kommer i augusti.

GIT e-post och marknadsföring

Vad är status på projektet? Och vad säger Landskrona GK, en av pilotklubbarna som fått testa det nya verktyget? Se filmen genom att klicka på bilden ovan, och läs mer om projektet via länken nedan.

Se mer om projektet »

Få hjälp att skapa enkla och attraktiva golfpaket

Nu är det möjligt för er som golfklubb att skapa en smart bokningslösning för era långväga gäster – så att de smidigt kan boka både boende och speltid vid ett och samma tillfälle.

Oavsett om ni erbjuder boende på er klubb eller inte hjälper Nordic Travel er att skapa ett paketerbjudande, där ni själva får välja eventuella samarbetspartners i form av hotell och andra golfklubbar. Allting samlas sedan på en bokningssida, som Nordic Travel hjälper er att sätta upp på klubbens egen sajt.

Läs mer om lösningen här »

Roadmap, nästa release och planer för hösten

I samband med den senaste releasen den 8 juni har vi nu stängt ett antal projekt som pågått under vintern/våren. Under sommaren påbörjar vi nya projekt, varav en del kommer vara med i nästa release i september.

Det här arbetar vi på i sommar och höst:

Person
● Ett av två adressfält kommer tas bort ur nya GIT och i Min Golf. I gamla GIT stänger vi samtidigt alla adressfält för uppdatering från den 21 september.
● Familjegrupp och avgiftsflikarna är påbörjade.

Ekonomi
● Fakturering. Målet är att starta arbetet med att flytta över nuvarande avgifts- och artikelhantering under sommaren.
● Tilldela avgifter. Detta ligger just nu på ritbordet och vi filar på hur det kan förenklas för användaren.
● Säljföretag. Här lägger vi till en del funktioner – exempelvis att både klubb och driftsbolag kan läggas upp på klubbens organisationsenhet och användas vid betalningar via Min Golf. Vi räknar sedan med att köra ett pilotprojekt under hösten.

Övrigt
● Skicka e-post från GIT (inkl. marketing automation). Vi planerar att starta utrullningen till samtliga klubbar i september.
● Pay & Play. Det här är ett efterlängtat område och vi startar utredningen i juni, för att komma igång med utvecklingen under hösten.

Företag
● Företagsmodulen i GIT. Denna är under utredning och en första workshop har hållits med ett antal referensklubbar nu under juni. Vi räknar med att utveckla denna del under hösten och vintern 2021, med leverans i olika steg. Mer info kommer under hösten.

Förändringar från och med i höst

Från hösten 2021 kommer vi börja stänga sidor och avdelningar i gamla GIT. Detta är i vissa fall helt tvunget då vi lagt till nya sidor/avdelningar, eller andra funktioner som gör att ”samma” sida i nya och gamla GIT inte kan samexistera. Du kommer få information i god tid inför varje stängning.

Tips till sommarens tävlingsledare

Du kommer väl ihåg att det finns ett stort avsnitt om GIT Tävling på Onlinehjälpen? Här får du hjälp och vägledning kring alla avsnitt som rör tävlingar.

Läs mer på GIT Onlinehjälp »

FAQ GIT Tävling »

Med detta utskick passar jag även på att hälsa trevlig sommar från oss i GIT-teamet! De ordinarie utskicken av GIT Informerar tar som sagt lite sommarledigt, och nästa utskick kommer i augusti.

Allt gott!

Med vänliga hälsningar,
Ylva Skännestig
Utvecklingschef Golfens IT-system (GIT)
ylva.skannestig@golf.se

Ps. vill du eller någon annan på klubben få dessa nyheter i din mailbox? GIT-informerar skickas ut ca. var 3.e vecka till klubbens primära e-postadress och följande roller i GIT: Kansli/Reception, Klubbchef/VD/Intendent, Mottagare av GIT-information. Läs här hur du lägger upp klubbens kontaktpersoner i GIT ds.