GIT informerar 2022-02-18

I detta mejl får du ett axplock av nyheterna därifrån och lite annat kul som är på gång!

Skickat till klubbens primära e-postadress och följande roller i GIT: Kansli/Reception, Klubbchef/VD/Intendent, Mottagare av GIT-information.

Hej,

Tack för ditt tålamod under tiden vi genomförde releasen i tisdags! Den gick bra, många nya funktioner tillkom och vissa förändringar skedde. Du kan läsa allt om GIT-releasen här.

I detta mejl får du ett axplock av nyheterna därifrån och lite annat kul som är på gång!

Axplock av nyheterna i GIT-releasen 15 februari

Första steget av Vårdnadshavare är påbörjat och innehåller alla delar i GIT. Vid releasen gjordes en automatisk sammankoppling av vuxna och barn i befintliga familjegrupper i GIT. Då fick 42 000 barn minst en ansvarig Vårdnadshavare i GIT!

Nu behöver du som är GIT-administratör i klubben göra en manuell insats. Börja med att kontrollera att rätt personer blivit kopplade i familjegrupperna och koppla sedan ihop era övriga juniormedlemmar med en vårdnadshavare i GIT.

Det finns två rapporter som hjälper dig med detta: en över de som kopplats ihop och en över barn som fortfarande inte kopplats ihop med någon vårdnadshavare.

Läs mer om Vårdnadshavare här »

I appen Min Golf Bokning har två nya funktioner lagts till:

➊ Möjlighet till tvingande betalning av hela eller delar av greenfeebeloppet
➋ Möjlighet till förbokningsavgift eller rabatt (negativ förbokningsavgift)

Alla inställningar för dessa funktioner görs i nya GIT och de fungerar på samma sätt som i Min Golf.

Psst! Du kanske har lagt märke till en kryssruta för Pay & Play under Bana i nya GIT? Det är en förberedelse för en ny funktion som lanseras i Min Golf Bokning i vår, som kommer låta spelare utan Golf-ID boka och betala i appen.

Läs mer om appen här »

Hjälp oss vässa artikelbokningen

Använder din klubb artikelbokningen i gamla GIT? Har du idéer om hur funktionen skulle kunna förbättras i nya GIT? Då vill vi gärna höra dina synpunkter! Kontakta vår kravanalytiker Helen på helen.platt@golf.se.

Bli först med ny TV-visning

Spelsäsongen närmar sig och vi kan äntligen testa den nya TV-visningen! I den ser du bokningsläget samt start- och resultatlistor i tävlingar.

Vi söker pilotklubbar som vill prova på funktionen under mars och april och hjälpa oss att utvärdera den efteråt. Är du intresserad, kontakta Oskar på secondlinesupport@golf.se.

(Den gamla versionen, Onscreen, kommer bytas ut framöver, då den inte längre går att uppdatera och bara fungerar i gamla webbläsare som inte längre supporteras.)

Betalning i Proplanner

Proplanner är ett bokningsverktyg för lektioner med tränare som levereras av vår samarbetspartner GolfBox.

Nu när du kan lägga till fler säljorganisationer i GIT kan du också lägga in en betalningsfunktion i Proplanner. Tipsa gärna klubbens tränare om de använder sig av systemet.

Mer om Proplanner »

Ljuset börjar återvända och fåglarna gör sig hörda. Passa på att skaffa dig kunskap och inspiration inför säsongen 2022, genom att delta i något av vårens webbinarier. Kolla in utbudet och anmäl dig!

Läs mer och anmäl dig här »

Allt gott tills vi hörs nästa gång!