GIT Informerar 2022-03-10

Hej!
I veckans mejl kan du läsa om möjligheter till förkovring, nya rekryteringar och vad som väntar runt hörnet i nästa release.

Skickat till klubbens primära e-postadress och följande roller i GIT: Kansli/Reception, Klubbchef/VD/Intendent, Mottagare av GIT-information.

Onboarding av GIT e-post rullar för fullt

15 distrikt och 157 klubbar har nu kommit igång med det nya kommunikationsverktyget GIT e-post, fantastiskt! Från och med nu startar vi upp ca 50 klubbar per vecka och i den takten är alla klubbar och distrikt ombord lagom till påsk.

En digital utbildning om GIT e-post kommer finnas i GIT skolan i mitten av april.

För att logga in i GIT e-post via nya GIT (single sign-on) anmäler du din primära adress när du anmäler dig till onboardingen. Denna adress är endast för inloggning och har ingen annan funktion. Den kommer till exempel inte att synas som avsändare i några utskick från GIT e-post.

Vill du anmäla din klubb att starta GIT e-post är du välkommen att göra det via knappen nedan. Där hittar du också en användarmanual, Frågor & svar och andra tips.

Läs alt om GIT e-post här »

Nya TV-visningen testas

Stort tack till all er som erbjudit sig att testa den nya TV-visningen! 2 klubbar har kontaktats för ett första test och därefter kommer alla som anmält sitt intresse att få möjlighet att prova nya TV-visningen. Målet är att alla klubbar ska få tillgång till den nya versionen i slutet av april.

Nya rekryteringar till GIT-teamet!

Tre nya medarbetare kommer att förstärka GIT-teamet under våren.

Helén Arnoldson blir ansvarig för implementation och utbildning från och med 1 maj. Hon har varit klubbchef på Hooks GK de senaste 14 åren. Förra året var hon också delaktig i att hålla en mängd GIT-utbildningar, webbinarier och 2F2-utbildningar.

Ny medarbetare på klubbsupporten blir Lena Candinger med 10 års erfarenhet från Saltsjöbadens GK, som kanslist och receptionsansvarig.

Spelarsupporten får sommarförstärkning genom Linn Andersson. Hon studerar Sports Management i USA och ska kombinera jobb och praktik på SGF under sommaren.

Vi är mycket glada över dessa förstärkningar och önskar dem varmt välkomna!

Fyll på med kunskap genom vårens webbinarier

Missa inte chansen att lära dig mer om GIT! Vårens webbinarier pågår för fullt och här finns tillfälle att lära dig om bland annat de nya funktionerna i GIT. Och varför inte vässa dina kunskaper inför tävlingssäsongen med kurser om GIT Tävling?

Läs mer och anmäl »

Ta del av inspelade GIT-webbinarier

Det finns mängder av inspelade webbinarier om alla delar av GIT. Sprid dem gärna till berörda parter eller avsätt en timme i veckan för kompetensutveckling och titta på ett avsnitt åt gången. De är fullspäckade med information, även för dig som redan är en fena på GIT!

Till webbinarierna »

Tips från supporten

Om du har problem med att logga in i nya GIT på person, testa då att logga in med denna länk istället: https://gitonline.se/person/#/

I nästa release den 17 maj

Samtliga funktioner i starttidsschemat blir tillgängliga i nya GIT. Till exempel att kunna välja klubb och bana, behålla relationer mellan tid, klubb och banor (inställningar som går att göra i GIT) och möjlighet att boka golfbil samtidigt som en starttid bokas.

Spelare kan bli administratörer för sina gruppbokningar i Min Golf. Du kan lägga till rättigheter på den spelare som först läggs in i gruppbokningen, som sedan kan redigera bokningen själv. En smidig lösning som underlättar administrationen för alla!

Vårdnadshavare steg 2. Denna gång är det fokus på Min Golf och möjligheten för vårdnadshavare att göra inställningar för sitt barn.

Läs mer om att vara vårdnadshavare här »

Mer information, tips och malltexter för utskick till medlemmar om denna nya möjlighet hittar du via knappen nedan.

Läs mer om vårdnadshavare här »

Tills vi hörs nästa gång...

Allt gott!

Med vänliga hälsningar,
Ylva Skännestig
Utvecklingschef Golfens IT-system (GIT)
ylva.skannestig@golf.se

Ps. vill du eller någon annan på klubben få dessa nyheter i din mailbox? GIT-informerar skickas ut ca. var 3.e vecka till klubbens primära e-postadress och följande roller i GIT: Kansli/Reception, Klubbchef/VD/Intendent, Mottagare av GIT-information. Läs här hur du lägger upp klubbens kontaktpersoner i GIT ds.