GIT Informerar 2022-04-28

Hej,
I detta mejl får du ta del av nya funktioner och hjälpsamma tips inför säsongen. Uppladdningen inför nästa release den 17 maj fortsätter och nu går det att anmäla sig till webbinarier om de kommande funktionerna. Trevlig läsning!

Skickat till klubbens primära e-postadress och följande roller i GIT: Kansli/Reception, Klubbchef/VD/Intendent, Mottagare av GIT-information.

Nya funktioner i Klubb- och webbinfo

Klubb- och webbinfo finns numera endast i nya GIT (se menyvalet Inställningar) och har fått fler fiffiga funktioner. Till exempel kan du nu lägga in ett temporärt meddelande i klubbinformationen i bokningsmejlen. En trevlig gest för att informera om någon speciell händelse, tävlingsdagar eller liknande.

Läs allt om klubb- och webbinfo »

Uppdatera information om din bana!

Säsongen är igång och det är hög tid att uppdatera all information om din klubb och bana. Gör först inställningarna i GIT och kontrollera sedan att de publiceras korrekt i Golfguiden hos Svensk Golf. Ett bra sätt att meddela alla ivriga golfare att din bana är öppen. Så här gör du »

PCC och manuell handicapjustering tillfälligt avstängda

PCC och den manuella handicapjusteringen är tillfälligt avstängda. Detta på grund av att de ingår i en felsökning i HCP. Under denna period kommer PCC-värdet vara 0 för alla ronder. Arbetet med att lösa problemet pågår för fullt och information om tidplan kommer så fort som möjligt. Tack för ditt tålamod!

Ny funktion för uttagning till scratchtävlingar

Nu finns en funktion som gör det enkelt att ta ut spelare till scratchtävlingar. Uttagningen baseras på SGF Golf Ranking och går att göra direkt i GIT tävling. Så här gör du »

Snart dags för steg 2 i Vårdnadshavare!

Den 17 maj lanseras steg 2 för vårdnadshavare. Det innebär att samtliga inställningar i Min Golf blir möjliga för de vuxna som registrerats som vårdnadshavare. Inför uppdateringen uppskattas om du fortsätter ditt fina jobb med att manuellt koppla ihop underåriga medlemmar med en vårdnadshavare.

Tala gärna om för dina berörda medlemmar, på alla möjliga vis, att funktionen nu finns och vad den innebär. Till din hjälp finns information att publicera på hemsidan.

Till informationen »

Du vet väl att...

Du aktiverar introduktionskort i gamla GIT (klienten) under fliken Register. Mer om introduktionskort kan du läsa här »

Du lägger in och uppdaterar klubbens kontaktpersoner i gamla GIT under fliken Register. Dessa personer kan sedan kontaktas via mejl (GIT e-post) av andra klubbar (för seriespel), distrikt och SGF. Så här gör du »

Du kan se framtida bokningsläge i GIT. Ett värdefullt hjälpmedel för enkel och snabb koll på beläggningen under kommande veckor. Den är hela tiden uppdaterad och du kan jämföra med samma period föregående år. Så här gör du »

Nästa release sker den 17 maj. I kommande GIT Informerar får du mer information om alla nyheter. Webbinarier om de nya funktionerna hålls 18 och 19 maj, anmäl dig redan idag, här »

Allt gott tills vi hörs nästa gång!