Senast uppdaterad:

Skriv ut

GIT Informerar 2022-06-07

Hej!
I detta mejl får du mer information om de uppdateringar som har skett och länk till inspelade webbinarier med alla nyheter. Du har också chans att vara med och utbilda klubbar inom GIT!

Skickat till klubbens primära e-postadress och följande roller i GIT: Kansli/Reception, Klubbchef/VD/Intendent, Mottagare av GIT-information.

Lyckade GIT-releaser 17 och 24 maj

Releasen den 17 maj gick bra och kompletterades med ytterligare uppdateringar den 24 maj. Nya funktionen Gruppbokningsadministratör är nu fullt fungerande i både GIT och Min Golf och Pay&play-funktionen i appen Min Golf Bokning kom på plats.

Utöver det skedde några justeringar baserat på den feedback som kom in efter den 17 maj. Kommentarerna från dig som användare i samband med våra releaser är mycket värdefulla och leder ofta till förbättringar av nya funktioner. Fortsätt gärna höra av dig!

Mer om uppdateringen den 24 maj »

Det hölls flera webbinarier om alla nyheter efter releasen. De finns nu publicerade på Onlinehjälpen. Ta chansen att uppdatera dig om allt nytt som hjälper dig i jobbet på klubben!

Läs mer här »

Nya filmer att sprida till dina medlemmar

Funktionen Vårdnadshavare har fått en instruktionsfilm. Den guidar dina medlemmar genom de nya inställningar och lösningar som underlättar hanteringen av juniorers golfande. Sprid den gärna vidare!

Till filmen om Vårdnadshavare »

Det finns nu även en film som guidar medlemmarna i hur de ställer in favorittee i Min Golf, en nyhet som lanserades i senaste releasen.

Till filmen om favorittee »

Bidra med dina åsikter om du använder Fakturakontroll i GIT-klienten

Skapar du fakturaunderlag i GIT utan att aktivera avgifterna automatiskt vid fakturering? Använder du menyvalet Fakturakontroll i GIT-klienten? Då behövs din hjälp med att hamna rätt i hur den ska byggas i nya GIT.

Kontakta ylva.skannestig@golf.se och var med och påverka framtidens fakturakontroll!

Är du kunnig i GIT och gillar att utbilda andra?

Vi behöver förstärkning! Under hösten kommer klubbarna att erbjudas fler och mer frekventa utbildningar i GIT. Vi söker nu 2-3 personer till vårt konsultteam inom GIT-utbildning, som kan hjälpa till med webbutbildningar, utbildning på plats och konsultation inom de olika delarna av GIT. 
 
Insatserna kommer att utformas individuellt vad gäller arbetstid, omfattning och utbildningsformer, beroende på förutsättningar och intresse. Låter det spännande? För mer information och intresseanmälan, kontakta helen.arnoldson@golf.se.

 

Högt tryck på klubb- och spelarsupporten

Under våren har det varit mycket högt tryck på både klubb- och spelarsupporten. Sedan i maj är det full bemanning med sex personer som tar emot frågor från klubbar och spelare. De arbetar för fullt med att ge snabb service till alla som behöver hjälp. 
 
Du kan också bidra genom att lämna fullständiga uppgifter när du skickar in en fråga. Här är några enkla tips på hur du lägger in ett ärende för att få snabbast möjliga svar: 

✓ Kontrollera att du lämnat rätt e-postadress
✓ Skriv så detaljerat som möjligt 
✓ Kom ihåg Golf-ID, tid för bokning, tävlingsnamn med mera

 

Manuell HCP-justering är fortsatt stängd

Arbete pågår för att komma till rätta med problemet. Under tiden kan du ta del av dessa tips på hur du löser problem som kan uppstå.

Till tipsen »

Kommande GIT-releaser

Releasen den 17 maj var en av flera milstolpar. Det återstår nu två GIT-uppdateringar under 2022:

September: Arbetet är redan i full gång. Fokus ligger på att flytta över Artikelschemat, första delen av Rapporter, andra delen av Bana och de sista delarna av Ekonomi till nya GIT.

November: Förberedelser är i gång, med stor hjälp av klubbarna ute i landet. Dialogen mellan kravteamet och klubbarna är en viktig pusselbit i det här projektet och säkerställer ett lyckat resultat. Tack till dig som ställer upp och bidrar med information angående stort som smått. Du gör skillnad!

Från februari 2023, när all funktionalitet är utvecklad och överflyttad till nya GIT, kommer releaserna att ske oftare med mindre innehåll.

Allt gott tills vi hörs nästa gång!

Med vänliga hälsningar,
Ylva Skännestig
Utvecklingschef GIT
ylva.skannestig@golf.se