Tillbaka till releaser

Release 20 april 2021

Skriv ut

Några av våra större projekt vi arbetet med under vintern kommer nu till release. En del är GIT e-post där detta blir startskottet för pilotprojektet för GIT e-post och marknadsföring. Vi har också första delen av gruppbokning i den här leveransen.

Gruppbokning. De första delarna finns nu i nya GIT: skapa/radera gruppbokning, förkorta/förläng gruppbokning och kopiera/flytta gruppbokning. Det är också möjligt att redigera en starttid åt gången som en vanlig bokning. Vid nästa release i början av juni kommer resterande delar för att göra funktionen Gruppbokning komplett.

Om du har problem att spela upp film, klicka här.

Kvitton. Spelarens alla kvitton finns samlade på Min Golf. Om spelaren betalar med Swedbank Pay – oavsett om det är via Min Golf, Min Golf Bokning-appen eller Golfterminalen – kommer spelaren att hitta alla sina kvitton på Min Golf under ”Mina inställningar” > ”Betalningar”.

Mejlutskick. En mängd olika mejl har fått och är på väg att få ny färg, form och nytt innehåll. Det gäller utskicken om bokning, gruppbokning, avbokning, samtliga tävlingsmejl och handicap-mail, mejl till nya golfare samt support för spelare som startar sin resa in i golfen via börjaspelagolf.se.

Webbetalning. Klubbar som använder webbetalning kan göra återbetalningar direkt i starttidsschemat.

Om du har problem att spela upp film, klicka här.

GIT e-post. Funktionen Skicka e-post från GIT sätts nu i produktion. Det blir också startskottet för de elva pilotklubbar som kommer att börja arbeta i de nya verktygen GIT e-post och GIT marknadsföring från och med första veckan i maj.

Om du har problem att spela upp film, klicka här.

Ylva Skännestig
Utvecklingschef Golfens IT-system (GIT)
Svenska Golfförbundet