Tillbaka till releaser

Release 21 september 2021

Skriv ut

Innehållet i den här releasen har två fokusområden, Person och Ekonomi.

Person: Familjegrupp och kö.
Ekonomi: möjlighet att skapa fler säljorganisationer (ex. ett för golfklubben och ett för klubbens bolag) detta för att även möjliggöra att korrekt köpinformation ges till köparna på Min Golf. Det är en mängd förutsättningar som behöver utvecklas i GIT för det exempelvis administrera artiklar, tilldela avgifter osv. Arbetet med detta kommer att pågå hela hösten.

Nedan finns med i releasen 21 september:

Person

• Person - Ändra köinformation för person
  • Person - Ta bort person ur kö
  • Person - Lägga till person i kö

• Familjegrupp - Lägga till person i familjegrupp
  • Familjegrupp - Dela en familjegrupp
  • Familjegrupp - Visa information om personer i familjegrupp
  • Familjegrupp - Ändra kontaktperson på viss klubb

Ekonomi

• Ekonomi - Sök artiklar/avgifter, läs mer här »
  • Ekonomi - Administrera Artiklar och avgifter steg 1, läs mer här »
  • Ekonomi - Fler säljorganisationer på en klubb alt. distrikt, läs mer här »

• Webbetalning. Komplettera transaktion som skickas till Swedbank Pay med klubbnamn för att exponeras i Swish-appen
  • Webbetalning. Klubb- och webbinfo. Lägg till Autogiro på Min Golf
  • Webbetalning. Dela sidan Webbetalning. Ny sida Klubb- och webbinställningar
    Sidan i GIT, Klubb- och webbinfo är nu delad i tre delar där "Betalning på webben" numera finns på fliken "Säljorganisation". Läs mer om Säljorganisation här »

GIT e-post

Vi fortsätter att utveckla och testa GIT e-post. Planerad start för införandet och att göra det tillgängligt för klubbar och distrikt är januari 2022.

• Det ska vara möjligt för SGF resp. distrikt att skicka e-post till samtliga klubbars primära e-post
  • GIT e-post visar ej spelare som har ett passerat utträdesdatum eller har en medlemskapstyp som ej är aktiv.
  • Klubb ska kunna göra urval på, följande val:
  • Golfbanans namn
  • Dagens bokningar (bokade starttider)
  • Morgondagens bokningar (bokade starttider)
  • Medlem/gäst
  • Mellan 1-5 bokningar föregående år
  • Mellan 1-5 bokningar innevarande år
  • Faktisk ålder
  • Födelseår
  • Ålder (”GIT-ålder” där alla personer fyller år 1 januari)
  • HCP
  • Medlemskapstyp
  • Kötyp
  • Företagstyp
  • Kommun (kommer i nästa release av GIT)
  • Globala roller
  • Av distrikt skapade roller

Gamla GIT

• GIT-klienten. menyvalet Klubb- och webbinfo - länk till sida i Nya GIT
  • GIT-klienten. Organisationsenhet, fliken Betalningar. dölj information om webbetalning - visa textinformation var användaren kan hitta informationen.