Tillbaka till releaser

Release 23 november 2021

Skriv ut

Releasen har fokus på Ekonomi Tilldela avgifter inkl. en hjälp Före tilldela och att skicka e-post till personer med obetalda avgifter. All utveckling är också avslutad när som stöd för GIT e-post som börjar rullas ut v2.

Releasen kommer att innehålla:

- Kompletteringar i Min Golf för Fler säljorganisationer, fler fält på artiklar/avgifter

- Tilldela avgifter, inkl. hjälp Före tilldela samt skicka e-post till personer med obetalda avgifter

- Uppdaterad Transaktionslista

Nedan finner du tillgängligt filmmaterial från releasen.

Kortare filmklipp
Fler säljorganisationer
  (speltid: ca 4 min) - Går igenom hanteringen av säljorganisationer och hur detta kan skapa större säkerhet i din klubbs ekonomiska flöden.

Inspelade webbinarie
Säljorganisation, artiklar, Min Golf betalningar (speltid: ca 36 min) - Lär dej mer om hur din klubb kan använda flera säljorganisationer och hur detta kan underlätta hanteringen av inbetalningar. Om du har problem att spela upp film, klicka här.

Tilldela avgifter (speltid ca 30 min) - Upptäck hur smidigt du kan tilldela avgifter i nya GIT.
Om du har problem att spela upp film, klicka här.