Utbildningsserver

Utbildningsservern är parallell installation av GIT, med en kopia på uppgifterna i den skarpa versionen. Denna server används med fördel för utbildning.
Utbildningsservern är uppdaterad 2014-07-21.

Utbildningsserver stängs ner för GIT

Uppdaterat 21 maj 2019

Våra mätningar visar på att Utbildningsservern i princip inte används därför stänger vi ner den nu under veckan. Det är bättre att vi lägger de resurserna på de delar som används. För GIT Online håller vi nu på att sätta upp en egen Utbildningsportal.