Organisationsenhetsrapporter

Här hittar du rapporter som kopplas till klubbens register där du exempelvis får fram vila avgiftsregler eller reservationsregler som ligger inne. Transaktionslistor och överblick om vem som har vilket uppdrag. I flera fall finns samma rapport men med olika ändelser. Om du vill skriva ut den som den är välj rapport som slutar med .rpx. Ska du bearbeta rapporten innan välj rapport som slutar med Excel.rpx

Exempel på Organisationsenhetsrapporter Visa

• Introduktionskort
  • Kontaktpersoner
  • Transaktionslista
  • Kapitalinsatser
  • Skåpförteckning
  • Uppdrag

Rapporter tillkommer ständigt så se till att hålla dig uppdaterad med de rapporter som erbjuds.