Bokningsbekräftelse för Gruppbokning

Senast uppdaterad:

Skriv ut

Möjlighet till att skicka ut bekräftelsemail till spelarna som ingår i en gruppbokning.

I samband med gruppbokning går det inga automatiska bekräftelsemail till spelarna, vilket det gör vid en vanlig bokning som görs via t.ex. Min Golf.

Det går att skicka ut bekräftelsemail i efterhand till sällskapet som ingår i gruppbokningen, vanligtvis identifieras spelarna och kompletteras gruppbokningen en tid efter att bokningen skapats.

Genom att markera och högerklicka på starttiderna i gruppbokningen som man vill skicka mail till så får man upp alternativet Skicka bokningsbekräftelse gruppbokning. 


 

 

 

 

 

 

 

I vyn Visa mottagare, visar spelarna i gruppbokningen. Man kan avmarkera spelare ifall man inte vill skicka mail till dessa personer. Det går också att se hur många som kommer mottaga bekräftelsemailet.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Notera... Det går inte ut några mail till spelarna i gruppbokningen i samband med ev förflyttningar av personer mellan olika starttider. 

Information

  • I bokningsbekräftelsemailet som man kan skicka ut till spelarna i en gruppbokning, står inte medspelarna angivna. Det står vilken starttid personen i gruppbokningen har.
    Detta kommer att rättas / läggas till i samband med Höstens Release av GIT 2017. 
  • Bokningsbekkräftelsefunktionen fungerar även på gruppbokningar som innehåller fler än 5 starttider.