Maskinservice

I maskinservice anger du de serviceåtgärder som du gör. För att lägga till eller ändra en service öppnar du den valda maskinen och går till fliken Service.

Tryck på någon av knapparna Lägg till, Ta bort eller Redigera, beroende på vad du vill göra.

Servicefönstret

I servicefönstret anger du vilken typ av händelse det gäller. Komplettera sedan med ett datum.

Det kan vara bra att även notera mätarställningen, i de fall då det är möjligt, samt beräknad arbetskostnad.

Det material som går åt vid servicen visas i listan längst ner i bild. Tryck på Lägg till för att notera användningen av material.

Välj Artikel och fyll i Antal. Styckpris hämtas från fältet Pris/förbrukning i Lagermodulen, men du kan också ändra priset manuellt. Tryck OK för att bekräfta valet.

Spara maskinservicen genom att trycka på OK.