Utbildningar i GIT

Här listar vi aktuella utbildningar som vi anordnar, det kan vara webb- och telefonutbildningar eller på plats hos oss i Idrottens Hus (Stockholm). Utbildningsprogram för hösten kommer upp efter sommaren.

Webbutbildningar hösten 2019

Fakturering
När: Välj bland 5 tillfällen mellan 10 okt till 12 dec. Kursen pågår ca 45 minuter.

För vem: För dig som ska hantera faktureringsprocessen på golfklubben.

Vad: Få en genomgång av de väsentliga delarna som berör faktureringsprocessen. Hjälper till att få ett flöde på processen för faktureringen.

Klicka här för att anmäla dig!

Rapporter i GIT - Grund
När: Välj bland 3 tillfällen mellan 10 oktober till 15 nov. Kursen pågår under ca 45 min.

För vem: För dig som jobbar med administrationen / medlemshantering på golfklubben.

Vad: Vi går genom grundläggande delar kring rapporterna i GIT. Få tips på rapporter som underlättar det dagliga arbetet i GIT med medlemshantering och administration.

Klicka här för att anmäla dig!

GIT – Förbereda inför nästa säsong
När: Välj något av tillfällena 10 oktober alt 24 oktober. Kursen pågår ca 45 minuter.

För vem: För dig som arbetar i kansliet på golfklubben.

Vad: Vi går igenom delarna som förklara hur vi stänger banan och hur vi kan förbereda för kommande säsong. Vi går igenom bl.a. Slinga och Bana i GIT.

Klicka här för att anmäla dig!

Mer om våra utbildningar som vi erbjuder hittar ni här