Webbinarier 2022

Vi genomför ett antal Digitala utbildningar i GIT via Teams under vår och höst.
Det är aktuella ämnen för säsongen men kan också vara nyheter. Dessa utbildningar tar ca 45 minuter och vi erbjuder ett 30-tal platser vid varje utbildning.
Material skickas ut innan passen så du hinner förbereda dig och kan ställa frågor.

Fler ämnen kommer att erbjudas under hösten 2022, men först ut är:

Ekonomi och Fakturering/debiterings process för årsavgifter.

Tisdag  22 november  11:00-12:00
Måndag  5 december  10:00-11:00

Anmäl dig här!

Nya GIT del 1 och 2 omgång 2

Här får du möjlighet att bekanta dig med Nya GIT. En övergripande genomgång för dig som snabbt vill komma igång med Nya GIT. Det finns två olika pass att välja på: Del 1 och Del 2. Båda passen går vid två tillfällen.

Vid passet i december har vi fyllt på med ytterligare något område efter Releasen 29 november.

Nya GIT del 1
Vi går igenom grunderna för:
Person
Vårdnadshavare, e-post till vårdnadshavaren
Artiklar: inställningar, spelrättigheter, avgiftsregler
Klubb och Webbinfo

Nya GIT del 2
Vi går igenom grunderna för:
Banan
Starttidsschemat
Artikelschemat

Torsdag 8 december 09:00 del 1
Torsdag 8 december 15:00 del 2

Anmäl dig här