1. Konferens 22-23 augusti GIT-supporten svår att nå

Hela Golfförbundet är på konferens från eftermiddagen 21 augusti (supporten har öppet fram till 14:30), under 22 augusti samt förmiddagen 23 augusti. Tanken är att vi öppnar upp igen efter lunch på torsdagen - men är vi tillbaka tidigare så öppnar vi när vi är tillbaka. GIT-supporten har stängt, men några gånger hinner vi nog titta och försöka höra av som vid riktigt akuta ärenden. Dock är telefonväxeln stängd. Läs mer

2. "Löst" Mailutskick gällande Lösenord från Min Golf

"Problemet är löst 2018-07-10"

Vi har fått in ärenden gällande att mailutskick från oss (t.ex. glömt lösenord i Min Golf, medlemsutskick i GIT), inte kommer fram till medlemmar som har bla. Telia mailadress. Vi jobbar på en lösning, kommer troligtvis att lösas under kvällen eller som senast på måndag. Om medlem kontaktar er med problem med lösenordsmail, försök då med en alternativ mailadress och sedan skicka ut lösenord på nytt. Läs mer

3. Info om Uppdatera Anmälningar i GIT Tävling

I samband med skapande av startlista och öppna för scoreinmatning, kommer ruta upp för att Uppdatera Anmälningar. Frågan ställs om uppdatering av handicap m.m. för alla anmälningar ska ske. Klickar man Ja, uppdateras enbart Handicap på deltagarna, spelarens HCP-status uppdateras inte. Vilket inneburit att vissa spelare inte kommit med i resultatlistan, trots att de har tävlingshandicap. För att undvika att detta inträffar, kan ni i den specifika tävlingen gå in via Anmälda-Uppdatera anmälningar och sedan välja Uppdatera all info. En rättning är på gång och vi hoppas att den är ute under vecka 28. Rättningen kommer då innebära att systemet uppdaterar förändringar av HCP och HCP-status.
    **Uppdateringen ute i produktionsmiljö sedan v.28.Läs mer

4. Fel vid redigering av starttidsförbud från GIT Tävling

Vi har fått in några ärende från klubbar att ett fel kan uppstå i samband med redigering (justera tiden) av ett befintligt startförbud som är upplagt i en tävling i GIT Tävling. Om ni redigerar ett starttidsförbud i GIT Tävling, ta och dubbelkolla så att startförbudet ligger kvar i starttidsschemat i GIT. Om startförbud försvunnit kan ni lägga upp starttidsförbud direkt från GIT. Felsökning pågår i ärendet.
    Läs mer

5. Se alla nyheter