1. GIT-release vecka 17 2017

Vi har tidigare gått ut med att vårens release med största sannolikhet genomförs 29 mars. Vi har nu beslutat att skjuta den fram till vecka 17 för att skruva till de sista detaljerna kring förslagen om gruppbokning. Vi kommer att hålla releasen under kvällstid. Vi hoppas att vi inte påverkar er allt för negativt med detta men vi har behov av att lägga lite extra tid på test för att allt skall fungera så optimalt som möjligt under säsongen.Läs mer

2. Tävling i olika rapporter

• Tävlingar där det finns en startlista är de som förs över till historiken.
    • Finns det inget starttidsintervall på banan för den tiden tävlingen har spelats kommer den INTE med i samlingsrapporten.
    • Reserverade starttider i samlingsrapporten = Antal per starttid * antal starttider i startlistan (enligt inställningar i T2).
    • Tävlingar som är upplagda på en annan klubbs bana hamnar på den klubb som banan tillhör.
    • Banan som tävlingen spelas på måste finnas i GIT för att tävlingarna ska komma med i statistiken
    • Även par-/lag-tävlingar kommer med i rapporterna Medlemmars spel och Samlingsrapporten (tidigare kom de enbart med i Samlingsrapporten)

Läs mer

3. GIT release idag 9 november 15:00

GIT, Min Golf och de tjänster kopplade till GIT kommer inte att vara tillgängliga fram tills vi är klara vilket beräknas vara 19:00. För att så lite problem som möjligt med inloggning imorgon så se till att logga ur och stäng ner GIT till klockan 15:00. GIT-supporten finns tillgängliga från 07:30 imorgon om ni skulle få problem. Vi har just nu inte överlistat vår växel(den gillar inte förändringar) så för säkerhets skull lägg ett ärende till supporten om det är något.
    Webbmöten hålls som vanligt i samband med releasen och information om innehåll kommer att läggas ut här på GIT Onlinehjälpen.Läs mer

4. Se alla nyheter