1. Fritt fram att lägga in höstmedlemskap från 16 september

2015 gick vi över till att göra 3 medlemsmätningar för debiteringsunderlag istället för 4. Den sista mätningen görs nu 15 september. Så är ni en klubb som säljer medlemskap för 2017 med fritt spel nu i höst är det fritt fram from fredag att registrera dem i GIT.
    (Medlemsmätningen för fastställande av officiella medlemssiffror är fortfarande kvar på 4 gånger och sista mätningen för detta görs ca 15 oktober)Läs mer

2. Statusuppdatering av GIT Tävling's driftstörningar (löst 2016-08-03)

Uppdatering 2016-08-03
    De senaste åtgärderna i GIT tävling har löst prestandaproblemen, vi har dock sett till att ha extra övervakning av systemet under denna vecka.

Ett antal åtgärder har vidtagits idag baserat på prestandaproblemen i GIT Tävling, 13:15 idag gjordes en prestandaförbättring samt kl 15:20 idag (utöver att man tilldelat maskinerna mer resurser inatt). Vår leverantör jobbar intensivt med att hitta e.v ytterligare problem, extra personal jobbar i helgen med att övervaka lösningen och vidta åtgärder vid e.v nya störningar.Läs mer

3. GIT-supporten till för klubbar ej era golfande medlemmar

En påminnelse - vi får fler och fler golfare som vänder sig till GIT-supporten. För att supporten skall ha någon chans att lösa era problem så får ni försöka hjälpa era medlemmar så hjälper vi er som är våra medlemmar. Resultatet blir ju annars att någon med riktigt akuta problem kanske drunknar i flödet in. Vid svårlösta fall där ni kollat att personer exvis verkligen är markerade för tidning eller vad det kan vara och ingen tidning kommer be dem använda formuläret inne i Min Golf under "Om Min Golf" så skall de få svar. Läs mer

4. Stabilt starttidsschema - nöten i det närmsta knäckt

Då har ytterligare dagar gått sedan uppgraderingen som gjordes 3 maj passerat och vi kan konstatera att GITs starttidsschema rullar fint. Det har varit en resa för oss alla och mångas tålamod har prövats.
    Lite förenklat så kan man säga att det är en gammal bugg hos Microsoft som även fanns innan vi gjorde uppgraderingen 29 september som påverkat det hela. Då påverkade den oss inte då men i vår nya miljö sänkte den oss.
    Eftersom 95% av all vår kod skrevs om är det ju inte så konstigt att vi letade (vi= vår leverantör - ingen kodning sker hos oss) blad det som vi gjort om. Eftersom den påverkade oss mer ju mer belastning som var i systemet så avtog problemen när bokningsflödena blev mindre, vilket gjorde att det tog tid att hitta nålen i höstacken.
    Vi tackar för all den förståelse vi mött, hejjarop och mycket hjälp från klubb att prova alla möjliga tekniker och har också förståelse för den frustration vi också mött.Läs mer

5. Problem för vissa att få upp Min Golf på en iPad

Vi har fått in flera personer som sedan förra veckan inte kommer in på Min Golf via sin iPad eller annan platta.
    Om ni får frågor från era medlemmar så kan ni föreslå dem följande:Stäng alla öppna program (genom att dubbelklicka och dra bort).
    Gå till inställningar och safari (eller den webbläsaren som används) klicka på Rensa historik och webbplatsdata.
    Starta om iPaden genom att hålla in Power knappen och menyknappen samtidigt.
    Prova att logga in igen men inte via en sparad genväg utan skriv golf.se och klicka på menyn (tre sträck uppe till höger) och sedan klicka på Min Golf eller gå direkt till mgmobil.golf.se.
    Läs mer

6. Se alla nyheter