1. Workshop om Avgifter - i Idrottens Hus 10 maj

Vi behöver hjälp av fler klubbar att besluta om vad vi kan förbättra när det gäller Avgifter i GIT.
    10 maj har vi en workshop i Idrottens Hus 10:00-16:00 gällande Avgifter. Vill du vara med och påverka så anmäler du dig genom att klistra in följande länk i webbläsaren:https://www.esmaker.net/nx2/Public/regForm.aspx?pid=3045f23a-15d8-453a-94d5-b0ce62008866. Vi står för resekostnader och lunch - du står för bra idéer och ett öppet sinne. Platser är begränsade till max 20st och vi ser gärna spridning på anmälningarna geografiskt, storleksmässigt och landsbygd - storstad.Läs mer

2. Var med och besluta om vad som är nästa steg för avgifter i GIT - workshop 10 maj i Idrottens Hus

10 maj har vi en workshop i Idrottens Hus 10:00-16:00 gällande Avgifter. Vill du vara med och påverka så anmäler du dig genom att klistra in följande länk i webbläsaren:https://www.esmaker.net/nx2/Public/regForm.aspx?pid=3045f23a-15d8-453a-94d5-b0ce62008866. Vi står för resekostnader och lunch - du står för bra idéer och ett öppet sinne. Platser är begränsade till max 20st och vi ser gärna spridning på anmälningarna geografiskt, storleksmässigt och landsbygd - storstad.Läs mer

3. GIT-release vecka 17 2017

Vi har tidigare gått ut med att vårens release med största sannolikhet genomförs 29 mars. Vi har nu beslutat att skjuta den fram till vecka 17 för att skruva till de sista detaljerna kring förslagen om gruppbokning. Vi kommer att hålla releasen under kvällstid. Vi hoppas att vi inte påverkar er allt för negativt med detta men vi har behov av att lägga lite extra tid på test för att allt skall fungera så optimalt som möjligt under säsongen.Läs mer

4. Tävling i olika rapporter

• Tävlingar där det finns en startlista är de som förs över till historiken.
    • Finns det inget starttidsintervall på banan för den tiden tävlingen har spelats kommer den INTE med i samlingsrapporten.
    • Reserverade starttider i samlingsrapporten = Antal per starttid * antal starttider i startlistan (enligt inställningar i T2).
    • Tävlingar som är upplagda på en annan klubbs bana hamnar på den klubb som banan tillhör.
    • Banan som tävlingen spelas på måste finnas i GIT för att tävlingarna ska komma med i statistiken
    • Även par-/lag-tävlingar kommer med i rapporterna Medlemmars spel och Samlingsrapporten (tidigare kom de enbart med i Samlingsrapporten)

Läs mer

5. Se alla nyheter