1. Min Golf - begära nytt lösenord

Sedan en tid tillbaka har vi ovanligt många som hör av sig både till klubb och oss meddelar att de aldrig får mailet med nya inloggningsuppgifter när de begär det för Min Golf. Workaround är att ni temporärt byter primär e-postadress till klubbens primära adress, verkställer och begär nytt lösenord åt dem i GIT. Extra plus i kanten till er som skriver ut mailet och lämnar över till medlemmen. Glöm inte att ta bort klubbens adress efter. Vi fortsätter att titta om vi hittar några fel. Men upplever inte problemet själva. Men svartlistning av adresser på nätet är svårbearbetat. Läs mer

2. Workshop om Avgifter - i Idrottens Hus 10 maj

Vi behöver hjälp av fler klubbar att besluta om vad vi kan förbättra när det gäller Avgifter i GIT.
    10 maj har vi en workshop i Idrottens Hus 10:00-16:00 gällande Avgifter. Vill du vara med och påverka så anmäler du dig genom att klistra in följande länk i webbläsaren:https://www.esmaker.net/nx2/Public/regForm.aspx?pid=3045f23a-15d8-453a-94d5-b0ce62008866. Vi står för resekostnader och lunch - du står för bra idéer och ett öppet sinne. Platser är begränsade till max 20st och vi ser gärna spridning på anmälningarna geografiskt, storleksmässigt och landsbygd - storstad.Läs mer

3. Var med och besluta om vad som är nästa steg för avgifter i GIT - workshop 10 maj i Idrottens Hus

10 maj har vi en workshop i Idrottens Hus 10:00-16:00 gällande Avgifter. Vill du vara med och påverka så anmäler du dig genom att klistra in följande länk i webbläsaren:https://www.esmaker.net/nx2/Public/regForm.aspx?pid=3045f23a-15d8-453a-94d5-b0ce62008866. Vi står för resekostnader och lunch - du står för bra idéer och ett öppet sinne. Platser är begränsade till max 20st och vi ser gärna spridning på anmälningarna geografiskt, storleksmässigt och landsbygd - storstad.Läs mer

4. Se alla nyheter