1. GIT release idag 9 november 15:00

GIT, Min Golf och de tjänster kopplade till GIT kommer inte att vara tillgängliga fram tills vi är klara vilket beräknas vara 19:00. För att så lite problem som möjligt med inloggning imorgon så se till att logga ur och stäng ner GIT till klockan 15:00. GIT-supporten finns tillgängliga från 07:30 imorgon om ni skulle få problem. Vi har just nu inte överlistat vår växel(den gillar inte förändringar) så för säkerhets skull lägg ett ärende till supporten om det är något.
    Webbmöten hålls som vanligt i samband med releasen och information om innehåll kommer att läggas ut här på GIT Onlinehjälpen.Läs mer

2. Är du vår nye Bellman?

En del av er vet om att Bellman går i pension till sommaren. Då blir det ett stort hål inne på GIT-supporten. Därför börjar vi redan nu att söka efter en efterträdare. Tanken är att vi skall tillsätta tjänsten senvinter/tidig vår. En mycket god användare av GIT är vad vi söker, med servicekänsla på samma goda sätt som ni levererar dag efter dag ute på klubb. Tjänsten är placerad i Idrottens Hus i Stockholm så antingen bor man redan här eller tänker flytta hit. Är du vår nya medarbetare?
    Varför inte ta kontakt med mig? Helst per mail till att börja med så bestämmer vi en tid för ett samtal per telefon där vi fördjupar oss med i vem du är och vad tjänsten innebär.
    Kontakta mig på eva.bergstrom@golf.se Läs mer

3. Förändringar i Fortnox och Boxnet-kopplingen

I releasen i november kommer vi att lägga till en tidsstämpel på personbilden och kontaktuppgifterna. Efter den är gjord kommer Boxnet och Fortnoxklubbar att istället för att få över hela kundregistret kunna sända över de personer där förändringar skett. Detta för att minska svarstiderna. Så går ni i faktureringstankar och använder Fortnox blir det förändringar - till det bättre. Mer info om när Fortnox är klara med förändringen får de själva svara på. De har ingen möjlighet att börja utveckla innan vår release 9 november.Läs mer

4. Fritt fram att lägga in höstmedlemskap från 16 september

2015 gick vi över till att göra 3 medlemsmätningar för debiteringsunderlag istället för 4. Den sista mätningen görs nu 15 september. Så är ni en klubb som säljer medlemskap för 2017 med fritt spel nu i höst är det fritt fram from fredag att registrera dem i GIT.
    (Medlemsmätningen för fastställande av officiella medlemssiffror är fortfarande kvar på 4 gånger och sista mätningen för detta görs ca 15 oktober)Läs mer

5. Se alla nyheter