GIT informera 2023-05-25

I detta mejl får du uppdateringar om vad som flyttades över och lanserades i releasen 15 maj. Ta också del av bra tips om utbildning, golfpaketlösningar och backuplistor.

Mycket nytt och bra i förra veckans release

Förra veckan uppdaterades nya GIT med flera bra funktioner. Gå gärna in på Onlinehjälpen och läs om alla nyheter som kommer göra ditt arbete enklare.

Till nyheter och uppdateringar

Onsdag 7 juni sker en mindre release där vi kompletterar med uppdateringar av TV-visning och Starttidsschemat.

Detta kommer 7 juni

Registrera och följ upp dina juniorers utveckling

Nu finns det möjlighet att följa upp din klubbs juniorer och juniorverksamhet i GIT. Gå till Rapporter > Juniorverksamhet för att se och registrera nyckeltal. Ett bra stöd för alla som jobbar med juniorutveckling på klubben.

Lär dig mer om funktionen

Bli proffs på rapporter och spara tid

Vill du lära dig mer om rapporter och hur de kan förenkla ditt arbete på klubben? Då ska du anmäla dig till något av våra webbinarier på ämnet. Där går vi igenom vilka rapporter som finns i nya GIT och hur du använder dem på bästa sätt. Det finns två tillfällen i juni att välja på.

Skriv upp dig

Erbjud golfpaket med boende på klubbens hemsida

Visste du att du kan erbjuda golfpaket där gäster bokar spel och boende direkt på din klubbs hemsida? Detta görs tillsammans med företagen By Nordiq och Citybreak genom en koppling till GIT. Ett smidigt sätt att erbjuda dina gäster en paketlösning för spel på din klubb!

Så här kommer du igång

Gör ett besök på Onlinehjälpen till din dagliga rutin

Onlinehjälpen ger dig bästa möjliga förutsättningar när du jobbar i GIT. Där hittar du nyheter samt instruktioner och manualer till funktionerna. Det är också där vi meddelar eventuella driftstörningar i någon del av GIT. Gör den gärna till din startsida för att inte missa något viktigt!

Det finns även en hjälpfunktion inne i GIT, som guidar dig i hanteringen av många funktioner Håll utkik efter symbolen med 1-2-3 uppe till höger på sidan.

Du vet väl att...

Det är viktigt att du uppdaterar alla kontaktpersoner på klubben. Detta för att säkerställa att de inte missar viktig information. Gå till gamla GIT under Register > Klubbens kontaktperson. Så här gör du.

Du enkelt kan ta backuplistor på dina starttider. En bra trygghet inför åsksäsongen till exempel. Så här gör du.

Det numera finns en smidig funktion där en golfspelare som avbokar en redan betald starttid automatiskt återbetalas sina pengar, utan att du behöver göra någonting. Lär dig mer här.