GIT informera specialutskick om nyheter i GIT tävling 2023-05-16

Vid de senaste GIT-releaserna har vi fyllt på GIT Tävling med många bra nyheter för dig som administrerar tävlingar på klubb eller distrikt. Nu finns en rad funktioner som förenklar ditt arbete.

I det här mejlet får du tips på hur du använder dem på bästa sätt!

Arrangera tävling med automatiserat flöde

GIT Tävling erbjuder nu ett helt digitalt och automatiserat tävlingsflöde. Det enda som krävs av tävlingsledningen är att skapa en startlista, stänga tävlingen och föra över scorerna. Lätt som en plätt!

Allt det här kan spelaren numera göra själv:

Anmäla sig i Min Golf

Välja starttid i Min Golf

Betala i Min Golf

Föra digitalt scorekort i mobilen

Signera scorekortet digitalt i mobilen

Scrolla vidare för att lära dig mer om de olika delarna, och njut sedan av en smidig tävlingssäsong!

Låt spelaren själv välja starttid

Får du många önskemål om specifika starttider och medspelare när du arrangerar en tävling? Nu kan du låta deltagarna själva välja starttid. När de anmält sig i Min Golf får de välja en starttid och, om din klubb tillåter, även se vilka andra som bokat in sig på tider.

Lär dig mer om denna fiffiga funktion

Tvingande betalning av tävlingsavgiften sparar tid

Tävlingsavgift som betalas i Min Golf vid anmälan är ingen ny funktion, men ack så smidig! Tillsammans med övriga funktioner i detta mejl bidrar den till ett helt automatiserat tävlingsflöde.

Så här gör du

Digitalt scorekort och livescoring blir en win win

Med hjälp av funktionen digitala scorekort kan de tävlande enkelt föra score i mobilen. Du slipper mata in siffror manuellt och den tävlande slipper krångel med papper och penna (om ni även använder digital signering).

Med digitalt scorekort får ni också livescoring, ett kul tillägg som höjer spänningsmomentet. Även de som inte deltar i tävlingen kan följa resultatet i Min Golf.

Digital signering som grädde på moset

Använd digitala scorekort tillsammans med digital signering för ännu enklare hantering av resultat. Även detta görs enkelt i mobilen, och allt rapporteras in digitalt. Funktionen fungerar ännu så länge bara på singeltävlingar.

Så här aktivera du denna duo

Förhandstitt: Ny transaktionslista i GIT Tävling

Om en månad kompletteras GIT Tävling med en ny transaktionslista. Med den får du bättre överblick över webbetalningar. Du kan också göra eventuella återbetalningar direkt från transaktionslistan. Håll utkik efter mer information!

Fördjupa dina kunskaper om GIT tävling

Missa inte våra inspelade webbinarier om GIT Tävling.De tar upp årets alla nyheter och ger dig god inblick i hur du använder dem på bästa sätt. Samla ihop din tävlingskommitté och gör en helkväll av det!

Se webbinarierna här