Blanketter

Skriv ut

Blanketter tjänster

Beställning webbetalning via Min Golf (doc) »  OBS! Glöm ej att även teckna Golfens Inlösenavtal för att aktivera webbetalning. Har du redan Golfens inlösenavtal med Babs för kortbetalning räcker det med att du skriver in namn, organisationsnummer, signerar samt meddelar att du vill aktivera webbetalning/internethandel.
Byte av systemförvaltare på klubb »
Beställning av klubblicens GIT API »
Byte av Golf-ID

Golfens inlösenavtal med BABS samt avtal Babs Paylink

Babs Inlösenavtal Webbetalningar
Babs Inlösenavtal Kortterminal

Avtal kan skickas antingen via mail eller via post till oss.

Scanna in avtalet och maila till följande mailadress: klubborder@golf.se

Alternativt skicka in via post till följande adress:

Svenska Golfförbundet
GIT-supporten
Idrottens Hus
Box 11016
100 61 Stockholm

Vi sänder dem sedan vidare in till Swedbank Babs

Kassakopplad Babs Paylink Yomani för klubb, shop och restaurang
Fristående Babs Paylink Yomani SA för klubb, shop och restaurang

Dokumet för nedladdning och hjälp till Golfklubbar

Dokument för att dokumentera behörigheter i golfklubb Behörigheter GIT, Programvara, dokument.doc »