Faktura via GIT

Syftet är att ge dig på klubben möjlighet att skapa och skriva ut en faktura till er medlem.

Skapa faktura i GIT

Nu kan du som jobbar på klubben skapa och skriva ut en faktura i GIT till er medlem.

Så här gör du:
✓ Gå in på personbilden
✓ Välj Artiklar och Avgifter
✓ Klicka på Skapa faktura
✓ Välj fakturaår och säljorganisation
✓ Du kan kryssa i Ta med familjens alla obetalda avgifter om detta önskas
✓ Om någon avgift inte ska med på fakturan bockar du ur Ta med

Se bilden nedan för exempel!

Ladda ner faktura

Det spelar ingen roll om fakturan är skapad av medlemmen via Min Golf eller om klubben har skapat fakturan i GIT, alla går att ladda ner.

Så här gör klubben:

När du klickat på Skapa faktura visas denna bild:

Här kan du antingen ladda ner fakturan för utskrift, eller gå till Fakturaarkivet där du kan ladda ner både en pdf- och en excelfil.

Du hittar Fakturaarkivet här:
Ekonomi » Faktura » Fakturaarkiv (se bildexempel nedan)

Så här gör dina medlemmar för att själva ladda ner en faktura:
✓ Loggar in på Min golf
✓ I menyn väljer de Inställningar
✓ Sedan väljer de Mina fakturor

Uppföljning (gäller både om fakturan är skapad via Min Golf eller GIT)

Det finns två olika menyval och rapporter för uppföljning av fakturor:

1. Under Fakturauppföljning kan du ta ut en Excel fil med alla fakturatransaktioner, där finns tre flikar: information, bokföringsunderlag och detaljer. Här kan du följa upp alla transaktioner och exportera listan till Excel.

Du hittar Fakturauppföljningen här:
Menyvalet Ekonomi » Faktura » Fakturauppföljning
- Välj ett datumintervall
- Välj en säljorganisation

2. Under Fakturaarkiv hittar du alla fakturor skapade i Min Golf och GIT. De kan laddas ned och skrivas ut som pdf- eller excelfil. Fakturorna sparas i arkivet i 24 månader.

Du hittar funktionen här:
Menyvalet Ekonomi » Faktura » Fakturaarkiv

För golfaren på Min Golf

Se mer information på sidan: För golfaren på Min Golf »