Business Board

BUSINESS BOARD - supersmart, digitalt affärssystem för ökad lönsamhet!
Marknadens första digitala verktyg för att hålla koll på beläggning, medlemsstatistik, total redovisning och nyckeltal på en golfklubb.

Sitter du med tidskrävande sammanställningar av statistik och ekonomi i Excel filer?

I Business Board samlas spel- och medlemsstatistik, total ekonomisk redovisning från klubb och bolag, samt nyckeltal – I ETT OCH SAMMA SYSTEM - integrerat med GIT!

Behöver du effektivisera budgetarbetet?
I Business Boards BUDGET blir budgetarbetet enkelt och effektivt med funktioner som du bara tidigare kunnat drömma om! Du kan skapa flera olika budgetar, fördela belopp enkelt över önskade månader med egna, skräddarsydda budgetmallar, öka eller minska belopp med en önskad % och jämföra din budget med årets resultat, eller något annat års (!) resultat och/eller (!) budget.

Vi erbjuder flera paketlösningar med olika moduler och du kan enkelt teckna en gratis demoversion för att prova på!

Besök vår hemsida för mer information och priser på businessboard.se >>
SPORT BOSS AB
www.businessboard.se
Linda Nevrén / tel. 070-580 54 20 / linda@sportboss.se
Eleonore Höglund / tel. 070-882 40 61 / eleonore@sportboss.se