GIT informera 2023-08-31

Hej!
Hoppas du njuter av sommarens sista dagar. Snart är det september, och det betyder efterlängtad release och flytt av fler funktioner till nya GIT. Läs vidare för viktig information till din klubb angående flytt av Uppdrag och behörighet i GIT!

Ladda för GIT-release 12 september

I den stundande releasen lanseras en stor förändring av funktionen Uppdrag – läs mer om det nedan. Dessutom kommer nya inställningar för medlemskategorier och annat smått och gott. Håll koll på Onlinehjälpen för senaste nytt och information.

Detta kommer den 12 september

Stor förändring av Uppdrag 12 september!

Vid releasen den 12 september flyttar Uppdrag och Uppdragstyper in i nya GIT och döps om till Behörighetsroller. Uppdragstypen Default_klubb döps också om till GIT super user klubb.

Från 20 september och åtta veckor framåt sker sedan en utrullning med individuell onboarding (teknisk anslutning) för varje klubb och distrikt.

Nedan är en checklista över de punkter du behöver göra innan releasen den 12 september. På Onlinehjälpen hittar du en fullständig checklista över vad du behöver göra inför, under och efter din klubbs specifika onboarding-datum.

Checklista inför 12 september:

1. Läs igenom all information om flytten på Onlinehjälpen. Där kan du också ladda ner en pdf-fil med aktuellt datum för just din klubb.

2.
Ladda ner rapporten GIT Uppdrag. Den ger dig en överblick över alla personer som har uppdrag idag på din klubb och kommer att hjälpa dig under hela onboarding-processen.

3. Säkerställ att ni har minst en men helst tre personer registrerade på Uppdrag > Default_klubb (som blir GIT super user klubb efter releasen)

4. Se till att alla klubbens användare är registrerade med personnummer på personbilden i GIT. Generella användarkonton utan personnummer som flera kanske delar på, t ex ”reception reception”, kommer inte att fungera efter 12 september.

5. Anmäl dig till något av de webbinarier som erbjuds varje måndag så länge utrullningen pågår. Där går vi igenom processen, visar hur ni tilldelar nya behörigheter i nya GIT och svarar på frågor. Till anmälan.

Fullständig checklista och mer info.

Missa inte webbinarier om releasen

Vill du snabbt få koll på alla nyheter? Anmäl dig då till något av webbinarierna om releasen 12 september. Du har tre tillfällen att välja på, och mycket kompetens att inhämta.

Skriv upp dig direkt

Anmäl dig till höstens utbildningar

Nu har vi fyllt på höstens utbud av utbildningar. Passa på att skaffa dig värdefull kunskap och inspiration genom en, eller varför inte flera, av följande:

GIT för ledning
Webbinarier om GIT e-post, rapporter, årsavgifter och fakturor
Utbildningar i samarbete med GAF

Du vet väl att...

☞ Klubbsupportens helgöppet har stängt för säsongen, och återkommer i maj 2024!

Det finns en ny medlemswidget för din klubbs hemsida. Tillsammans med webbetalning ger den en helt automatiserad registrerings- och aktiveringsprocess.

☞ Du nu kan göra segment i GIT e-post baserat på Golf-ID. Passar till exempel träningsgrupper som hittills saknat alternativ.