Webbinarier efter Releasen 29 november.

Anmäl dig till våra webbinarier!

Vi erbjuder tre olika pass, där varje pass går vid två olika tillfällen:

• Skapa faktura från Personbilden och Min Golf
    Här går vi igenom de nya funktionerna skapa faktura från Personbilden och Min Golf. Vi går även igenom nya funktioner för påminnelseavgift, fakturakontroll, fakturamottagare för Min Golf, kontonummer för moms och säljorganisation.
  • Greenfee 374 nya funktioner och nytt utseende.
    Här går vi igenom uppdateringar för 374. Vid releasen flyttar 374 över i Nya GIT och i samband med det vässas funktioner och det blir enklare att använda. Vi kommer även att titta på några mindre uppdateringar för bana.
  • Rapporter och Organisationsenhet.
    Här går vi igenom den nya statistikrapporten samt funktionen att spara inställningar för dina rapporter och hur du kan dela dessa. Vi kommer också gå igenom den nya Organisationsenheten som blir enklare och där du även hittar klubbens information för golfguiden.

Läs mer och anmäl dig här!