HCP-överföring

Alla klasser måste vara klara (Scoreinmatning stängd) innan man kan överföra HCP då CBA påverkas av resultaten för hcp-klass 1-4 i respektive rond.

Klicka knappen HCP-ÖVERFÖRING i resultatbilden.

HCP-justeringen sker i 4 steg.
I steg 1 kan man ange att resultatet inte är kvalificerat för att uppdatera HCP i GIT beroende på omständigheterna. Man skall i så fall notera varför ronden inte är kvalificerad.

Ronden blir markerad som överförd men HCP påverkas inte.
Klicka NÄSTA för att gå vidare.

I nästa steg beräknas CBA som visas i dialogrutan.

Man kan klicka på knappen DETALJER för att visa detaljerad information om CBA-beräkningen.

I steg 3 visas en lista på alla HCP-justeringar som kommer att genomföras och skickas till GIT.

Klicka NÄSTA och en bild visas som säger att överföringen är klar.