Tillbaka till releaser

Release 12 mars 2024

Skriv ut

Introduktionskort

Introduktionskort flyttar över till GIT och ny funktion för distrikten.

Läs mer här om Introduktionskort för klubben.
Läs mer här om Introduktionskort för distriktet

Inställningar för Spelaridentifikation

Spelaridentifikation flyttas till GIT

Läs mer här

Fakturering/avgifter

E-post till de som har en obetald faktura, samma som för avgifter med status upplagd. Även möjlighet att förhandsgranska e-post innan utskick.

Läs mer här

Notiser till Min Golf Bokning

Du kan skicka notiser från starttidsschemat till spelare som är inbokade på en starttid och använder Min Golf Bokningsappen. Dessutom skickas fem automatiska notiser till spelare som använder appen.

Läs mer här

GIT Partnerbokning

Min Golf Företag ersättas med en ny bokningsportal för era partnerboningar. Den följer samma design som starttidsschemat i GIT och utökas med funktionalitet för att kunna boka uthyrningsartiklar.

Läs mer här

Partners i GIT

Skapa faktura från partnerbilden
Läs mer här
Avaktivera en Partner.
Läs mer här

Gruppbokning

• Spara spelare i parkeringsläge för gruppbokning
• Byt avgift på en hel gruppbokning
• Ankomstmarkera en hel gruppbokning
Läs mer här
• Flytta en gruppbokning då en överlappar sig själv
• Flytta en gruppbokning, info om prisförändringar
Läs mer här

• Mejl till alla i en gruppbokning via GIT e-post

Juniorernas nyckeltal

Nu finns möjlighet att exportera juniordata från fliken inmatning av nyckeltal till Excel.

Läs mer här

Stängs i GIT klienten (gamla GIT)

Kapitalinsatser (Person & Företag)
Bana Hål & Slinga.
Inställningar administration - klubbgrupper, ålderskategorier, medlemskategorier och kötyper.