Min Golf & Bokningsapp

GIT-systemet är utvecklat för att dra nytta av kraften och tillgängligheten med Internet. Grundtanken har hela tiden varit att kunna boka tider och anmäla sig till tävlingar på Internet.

Medlemmarna kan också uppdatera sina egna uppgifter och registrera handicapronder på Min Golf.
GIT innehåller funktioner för att automatiskt publicera deltagar-, start- och resultatlistor för tävlingar på Internet.
Golfguiden som ligger på www.svenskgolf.se hämtar automatiskt information från GIT. Webb-adressen är http://www.svenskgolf.se/golfguiden/

Internet och integriteten

Om du inte vill att ditt namn ska visas på start-och resultatlistor kan du själv ändra det via Min Golf.
Under Mina Inställningar och Sekretess och nix väljer du om ditt namn ska synas eller inte.

Om du inte godkänner att namnet publiceras på Internet visas ordet Anonym i stället för namnet i listorna. Läs mer om hantering enligt PUL under rubrik Medlemshantering » Sekretess PUL mm ».
Läs mer om Regelverket för behandling av personuppgifter i GIT här.

Inställningar för e-post

Medlemmar i en svensk golfklubb kan själv välja vilka e-postutskick de önskar ta emot från Svenska Golfförbundet och vissa andra golforganisationer.

De gör inställningarna i prenumerationscentret, som nås via en länk längst ner i de e-postutskick som skickats till medlemmar från Svenska Golfförbundet*.
I prenumerationscentret kan medlemmen se och redigera sina aktuella inställningar och prenumerationer, eller avregistrera sig helt och hållet från e-postutskick.
Observera att endast spelaren själv kan komma åt prenumerationscenter, inte golfklubben.

* Länken till prenumerationscentret finns längst ner i alla mejl från Svenska Golfförbundet som skickats efter 12 juni 2024. För att hitta länken kan medlemmen söka i sin inkorg efter no-reply@mingolfutskick.se eller noreply@svenskagolfforbundet.se.

Text och länk som finns i mejlet

Förslag på informationstext till dina medlemmar

Använd gärna nedan informationstext för att svara och förklara för dina medlemmar hur det fungerar med prenumerationscenter.

"Nu har det blivit enklare för dig som golfspelare att ställa in vilka nyhetsbrev och bekräftelsemejl du vill, eller inte vill, ta emot från Svenska Golfförbundet och vissa andra golforganisationer.

Istället för i Min Golf gör du nu inställningarna i ett prenumerationscenter, som du når via en länk längst ner i de mejl du får från Svenska Golfförbundet.

I ditt nya prenumerationscenter kan du enkelt bocka för det du är intresserad av. Exempelvis:
E-postutskick från golfklubbar där du har eller ska spela som gäst
Nyhetsbrev från ditt golfdistriktsförbund
Bekräftelsemejl från Min Golf om dina bokningar och tävlingar
Temanyhetsbrev från Svenska Golfförbundet"

Publicering på webben.

Hur man publicerar olika uppgifter på webben beskrivs under respektive funktion.

Klubbinformationen som visas på Min Golf och som finns med på e-post som skickas från bokningen och tävlingar har samlats på sidan  Klubb och Webbinfo.

GIT API

GIT API är ett separat program som den programmeringskunnige administratören kan använda för att skapa egna funktioner med koppling till databaserna i GIT, se rubriken GIT API för mer information.

Länkar

Tidbokningsinformation beskrivs under Spel

Information till Golfguiden beskrivs under Klubb och webbinformation  » Golfguiden »