Golfguiden på svenskgolf.se

Information om Sveriges golfklubbar finns samlat i golfguiden som hittas på svenskgolf.se

I golfguiden på svenskgolf.se finns information om Sveriges golfklubbar och aktuell greenstatus. Här söker många golfgäster information om vilka banor som har öppnat för säsongen och då är det bra och trevligt att visa aktuell information från din klubb.
För att aktuell information ska publiceras behöver du titta över följande inställning i GIT.

Nedan är en översikt över vad Golfguiden har för information angående er anläggning, ändringar görs i nya GIT.

1. Beskrivning

Menyval Inställningar » Klubb och webbinfo » fliken: Golfguiden
Rutan Beskrivning vid 1:an i bilderna.

2. Hantera Bana

Menyval Inställningar » Bana » fliken: Hantera bana
Rutan Beskrivning, vid 2:an i bilderna.

3. Vägbeskrivning och övrig information

Menyval Inställningar » Klubb och webbinfo » Golfguiden
Rutan Vägbeskrivning samt Övrigt, vid 3:an i bilderna.

4.A. Tider & Greenfee

Menyval Inställningar » Klubb och webbinfo » Golfguiden
Rutan Greenfee, vid 4:an i bilderna.
Fyll i rutan Greenfeetext.

4.B. Greenfeetext

• Bocka i Greenfeeavgifter.
• Fyll i Greenfeerutorna.

(Golfguiden nedan)

5. Baninfo

Menyval Inställningar » Organisation » Hantera organisation » Klubbinformation
Rutan Baninfo, vid 5:an i bilderna

Greenstatus ändras tillsvidare i gamla GIT Visa

Greenstatus

Det första du behöver göra är att gå in på slingan i gamla GIT. Det gör du under fliken Inställningar golfbana-slinga-aktuell bana där bockar du i slinga öppen och aktiv om greenstatus ska vara öppen, och endast rutan Aktiv i bockad när greenstatus är stängd. Om det finns flera banor och bara en är öppen visas informationen ”kolla med klubben”'

Så här visas informationen i Golfguiden.

Information Visa

Klicka alltid på spara när du gjort ändringar i GIT.

OBS... Ändringar som du gör i GIT kan slår igenom först efter att golfguiden på svenskgolf.se har uppdaterat sig. För närvarande uppdateras golfguiden en gång varje dag.

Gör din bana Bokningsbar via t.ex. Min Golf Visa

Ovanstående information handlar om att göra din bana synlig i golfguiden.

För att göra din bana bokningsbar via t.ex. Min Golf, behöver du göra vissa inställningar inne i nya GIT.
Du hittar inställningar på följande plats: Inställningar » Hantera bana (välj banan du vill göra bokningsbar)

För att göra banan bokningsbar:

• Rutan för att "Visa banan i externa kanaler" behöver vara ikryssad

• Se till att ha de finns en aktuell slinga upplagd

• Aktuellt Starttidsintervall behöver finnas

• Bokande system behöver vara aktivt

OBS... Innan banan görs bokningsbart se till att eventuella startförbud och övriga större bokningar finns på plats.

För att läsa mer om ovanstående inställningar klicka här.