Tillbaka till releaser

Mindre release 3 oktober

Skriv ut

Uppdrag flyttar till nya GIT och byter namn till Behörighetsroller, diverse uppdateringar av befintliga funktioner under Ekonomi, inställningar för medlemskategorier, uppföljningsrapporter för Spelavgift Credits, kontaktpersoner och uppdateringar på Min Golf.

Behörighetsroller i nya GIT

Nu flyttar Uppdrag till nya GIT och byter namn till Behörighetsroller. Det innebär att efter den 12 september finns det fasta behörighetsroller för GIT användare. I samband med det ersätts uppdragstypen Default_klubb av behörighetsrollerna GIT super user klubb. En plan för utrullning finns och varje klubb kommer få en specifik dag när bytet sker.

Läs mer här

Medlemskategorier

Nu finns inställningar för klubbens medlemskategorier under <Inställningar>Administration> och du får också möjlighet att sätta ett maxantal som får har en viss medlemskategori. Du har också möjlighet att ställa in om kategorin ska visas på webben, vilket behövs om du vill lägga upp medlemsansökan via funktionen Medlemswidget eller att medlemmar själva kan byta medlemskategori på Min Golf. Se info längre ner.

Läs mer här

Kontaktpersoner

Nu finns inställningar för att uppdatera klubbens kontaktpersoner i nya GIT.

Läs mer här

Uppföljningsrapport för Spelavgift Credits

Nu finns en uppföljningsrapport för att följa upp dina medlemmar som har Spelavgift Credits.

Läs mer här

Diverse uppdateringar för funktioner under Ekonomi

– Arkiv för Tilldelade avgifter

Läs mer här

– Inställningar för att aktivera medlemskap för enskilda medlemskategorier

Läs mer här

– Möjlighet att välja klockslag på Transaktionslistan

Läs mer här

– Påminnelseavgift kan numera tilldelas även för Köande

Läs mer här

Golfigo (Automatisera Mera) integration med nya GIT

Nu finns möjlighet att skapa fakturaunderlag i GIT och exportera till Ekonomisystem Fortnox och Visma e-Ekonomi via Golfigo.

Läs mer här

Radera Person och Radera Partner

På Person och Partner finns numer funktionen radera person/radera partner.

Läs mer här om radera Person

Läs mer här om radera Partner

Min Golf

Under Inställningar > Mitt medlemskap och spel kan medlemmen följa sina bokningar för Avgift uthyrningsartikel. (ex. digitalt klippkort för golfbil)

Läs mer här

Möjlighet för medlemmen att själv byta medlemskategori på Min Golf om klubben öppnat upp för det. Har klubben också webbetalning ger det en helt automatiserad registrerings- och aktiveringsprocess.

Läs mer här

Vid betalning av årsavgifterna via Swedbank Pay check-out lösning kommer avgifterna att vara default ikryssade för en enklare hantering för spelaren.

Läs mer här

Ny inloggningssida samt uppgifter under inloggat namn

En ny inloggningssida till GIT lanseras.

Under inloggat namn längst upp till höger ligger länkar till Onlinehjälpen, utbildningssidan och fjärrstyrning för klubbsupporten. Där kan du också ändra ditt lösenord.

Läs mer här