GIT informera 2023-09-28

Hej!
Vi fortsätter lansera nyheter och uppdateringar i GIT som gör ditt jobb enklare. Idag kan du bland annat läsa om nya funktioner i GIT e-post, flexmodellen för samtidiga bokningar och en helt ny spelavgift.

Ett vässat GIT e-post med allt du kan önska dig

Använder din klubb GIT e-post? Grattis, då har du fått ännu fler smidiga lösningar för din kommunikation:
☞ Bildbanken: Sortera bilderna i mappar, tagga bilder & dokument, länka till dokument inne i mejlet.

☞ Bygg segment med Golf-ID: Enkelt att skapa utskickslistor till mindre träningsgrupper eller liknande.

☞ Partnerroller: Nytt sätt att segmentera för enklare kommunikation med era partners och sponsorer.

☞ Datum för inträde och nytt Golf-ID: Enkelt att skicka infomejl till nya medlemmar – både återvändare och helt nya golfare.

☞ Triggade mejl: Automatisera utskick till gäster med starttid idag eller imorgon, eller gratulera dina medlemmar på födelsedagen.

☞ SMS-funktion: för snabb kommunikation till olika grupper. Kostnad per SMS tillkommer.

Mer om alla funktioner i manualen

✓ Missa inte att anmäla dig till något av våra webbinarier om GIT e-post som hålls i höst.

✓ Använder din klubb inte GIT e-post ännu? Det är busenkelt, här anmäler du klubben!

Fler valmöjligheter för max antal samtidiga bokningar

Flexmodellen är en ny funktion som låter dig dela in veckan i tre perioder: grön, gul och röd. Välj också specifika inställningar för gäster, medlemmar och olika medlemskategorier. Perfekt för att fördela beläggning och paketera medlemskategorier.

Så här funkar det

Kolla in den nya spelavgiften i GIT

Spelavgift credits är det senaste tillskottet till våra spelavgifter, och kompletterar de tidigare Spelavgift och Spelavgift rond.

Med Spelavgift credits betalar medlemmen en spelavgift och får ett visst antal credits att spela för. Varje starttid på banan ”kostar” ett antal credits. När medlemmen bokar en starttid dras dessa av från totalen.

Läs mer om de olika spelavgifterna, och ta gärna hjälp av din klubbrådgivare för att se vilken eller vilka som passar just din klubb.

Frågor och svar om spelavgift credits

Öka klubbens kompetens med en GIT-utbildare

Vill du och din klubb få en skjuts i arbetet med GIT? Eller behöver ni mer omfattande hjälp inom ett visst område? Ta då chansen att investera i en GIT-utbildare. De erbjuder skräddarsydd hjälp och utbildningar, digitalt eller på plats. Ett tips är att gå ihop med grannklubben och dela på kostnaden.

Boka ett proffs idag

Lätt att nå hjälpfunktionerna i GIT

Det finns flera hjälpfunktioner för att underlätta ditt arbete i GIT. Nu är det enklare än någonsin att nå dem!

✓ Snabbhjälpen inne i GIT har fått en ny symbol: S. Den hjälper dig att göra inställningar bland annat.

✓ Via frågetecknet längst ner till höger i GIT får du en förklaring av funktionerna på sidan där du är.

✓ Nu kommer du direkt till Onlinehjälpen genom att klicka på ditt namn uppe till höger på sidan. Ge den ett dagligt besök och håll koll på nyheter, viktiga uppdateringar eller driftsstörningar.

Du vet väl att...

☞ Hösten är ett bra tillfälle att starta upp din registervård i GIT, inför att tilldela årsavgifter. Gå till Ekonomi > Tilldela avgifter > Före tilldela, och uppdatera steg 3 & 4.

☞ Det fortfarande finns chans att ta del av höstens webbinarier, anmäl dig redan idag.

☞ Klubben får inte lämna ut personuppgifter till en extern part. Till exempel är det inte tillåtet att skicka en e-postlista över era medlemmar till en sponsor, som i sin tur använder den för egna utskick.