Administrera andra klubbars tävlingar

Om klubben ska administrera en tävling som de inte lagt upp själva och de vill att tävlingen ska synas i deras tävlingsprogram så ska klubben skapa en länk till tävlingen under inställningen PUBLICERA tävling.

Välj fliken SPELPLATS och klicka där knappen på SKAPA LÄNK, så visas en bild där du väljer land och golfklubb.

Om klubben ska administrera en tävling som de inte lagt upp själva och har OnTag så krävs denna länk om scorekort ska kunna skrivas ut.