Inspelade webbinarier

Här finns inspelningar av tidigare webbinarier som du kan titta på i efterhand. Nedanför finns allmänna filmer från våra senaste uppdateringar, och till vänster är inspelningarna sorterade efter olika ämnen.

Nyheter i GIT i samband med release 28 november 2023

I detta webbinariet går vi igenom den nya dashboarden för juniorerna nyckeltal. Vi tittar på slinga, klubbgrupper, kökategorier och ålderskategorier som flyttat över i nya GIT. En ny kalenderfunktion som ger dig översikt över dina inställningar på bana och flera mindre nyheter under ekonomi och person.

Har du problem med att spela upp filmen klicka här

Övriga inspelningar efter releser 2022 och 2023

Skapa faktura från personbild och Min Golf.

Här gick vi igenom de nya funktionerna skapa faktura från Personbilden och Min Golf. Vi gick också igenom nya funktioner för påminnelseavgift, hantera fakturor och underlag,, fakturauppföljning, kontonummer för moms och säljorganisation.

Har du problem att spela upp filmen klicka här.

Greenfeemodell 3-7-4

Här gick vi igenom Greenfeemodell 3-7-4 som flyttat in i nya GIT. Några av nyheterna är att du skriver in slutpriset direkt i rutorna för respektive säsong och tid. Nu finns även rabatten "gäst till medlem" för 3-7-4.

Har du problem att spela upp filmen klicka här

Organisationsenhet och rapporter

Här gick vi igenom allt med Organisationsenhet som har flyttat in i nya GIT, samt vad du hittar och justerar informationen som publiceras på Golfguiden. Vi tittade också på statistik tidbokning som flyttat in i nya GIT samt hur du nu kan spara och dela rapportmallar.

Har du problem att spela upp filmen klicka här

Efter releasen 20 september 2022 hade vi följande pass.

Artikelschemat/Personrapport/några detaljer som är uppdaterade i Starttidsschemat

I detta inspelade Webbinarier går vi igenom artikelschemat som i sin helhet nu finns i Nya GIT. Vi tittar även på den nya Personrapporten och några mindre uppdaterade funktioner i Starttidsschemat.

Har du problem att spela upp filmen klicka här

Banan etapp 2/Artiklar etapp 2

Samtliga flikar i Banan är nu på plats. Samtliga flikar för Artiklar är också på plats (ej 3-7-4, kommer senare) Vi går igenom dessa gemensamt.

Har du problem att spela upp filmen klicka här

Ekonomi/Skapa fakturaunderlag
Här går vi igenom den nya funktionen Skapa fakturaunderlag i Nya GIT för dig som kommer använda FINQR för att Skicka fakturor.

Inspelningen för detta pass är under produktion och kommer snart.