Registrera credits för tävlingsspel

För att kunna registrera credits på en tävlingsdeltagare behöver du först av allt publicera en startlista i GIT Tävling.

Gå sedan till Spel > Registrera för tävling > Credits för tävling
Ange datum för tävlingen för att hämta en startlista och klicka på Hämta startlistor. Då visas samtliga medlemmar som är med på startlistan och har en aktiv spelavgift credits.

Så här gör du:

✓ Gå till rutan Antal credits som ska registreras för tävlingen

✓ Ange antal credits som ska debiteras
✓ Detta fält kan inte lämnas blankt
✓ Du kan ange värde noll (0)
✓ Om medlemmen inte har tillräckligt med credits kvar visas ett meddelande
Om en medlem redan har registrerat credits för tävlingen är rutan Ta med  förkryssad, och inga fler credits kan debiteras.
När du är nöjd klickar du på Spara.
Credits för tävlingsronden är nu registrerad på aktuella spelare och syns under deras Nyttjandegrad.
Läs mer om Nyttjandegrad här »