1. Upptäck Min Golf Bokning - Film finns tillgänglig

Se fördelarna med vår bokningsapp! Ni har väl inte missat att klubben kan ställa in automatisk ankomstregistrering, spelaren får en påminnelse om sin bokade starttid eller att spelaren enkelt kan koppla ihop sin starttid till Golf Gamebook och efter rundan HCP-registrera ronden. Sprid gärna infon om appen Min Golf Bokning till era medlemmar, appen är gratis och kan laddas ner från App Store eller Google Play. Klicka på Läs mer för länk till filmklippet!Läs mer

2. Förbokningsavgift vid bokning i Min Golf **Uppdatering av nyhet 190604**

**20190604 - Fel uppstår med förbokningsavgiften, vid fall där bokningen utförs via (appen) Min Golf bokning men betalningen genomförs sedan i Min Golf. Arbete pågår för att rätta till felet. Vi återkommer med mer info**
    Efter uppdatering i Min Golf (28/5), fungerar nu funktionen Förbokningsavgift. Detta avser både om förbokningsavgiften används positivt (tillägg vid bokning) alternativt negativt (Greenfee blir tvingande att betala vid bokningstillfället). För att läsa mer om förbokningsavgift klicka på läs mer.Läs mer

3. Se alla nyheter

UTBILDNINGSTILLFÄLLEN

Se alla