1. Ny Instruktionsfilm - Betala årsavgifter via Min Golf

  I instruktionsfilmen får du som jobbar på golfklubb med fakturering lära dig hur du enkelt lägger upp årsavgifter, medlemsavgifter, skåphyra och andra avgifter i Golfens IT-system för betalning i MinGolf. Smidigt för både klubben och medlemmen, och dessutom miljövänligt att slippa skicka ut pappersfakturor.

  Dessutom går vi igenom hur medlemmen kan delbetala sin årsavgift räntefritt på sex eller tolv månader med MoreGolf Mastercard samtidigt som golfklubben får betalt direkt.
  Filmen hittar du bland bland våra Instruktionsfilmer.Läs mer

 2. GIT Online Avspark - enkät om starterskisser och startervy

  Tack alla som deltog och bidrog vid dagens möte - antingen fysiskt på plats eller genom att följa med i livesändningen via Svenska Golfförbundets Facebookflöde. Sändningen ligger fortfarande kvar för den som vill titta i efterhand. Jag lovade att lägga ut länken till enkäten så att ni skulle kunna vara med och tycka till, ni som inte svarade under sändningen. Dock strular tekniken lite och jag behöver göra om den så den passar för en mer öppen publik. Enkäten kommer ut senast måndag och ni har möjlighet att svara hela nästa vecka.
  Läs mer

 3. Välkommen till Avspark GIT-Online 31 oktober

  Jobbar du i Golfens IT-system och är nyfiken på resan mot nästa generation av GIT? Då är du välkommen på uppstartsmöte i Stockholm 31 oktober. Vi presenterar nuläge och framtidsplaner, visar tänkta flöden och hur långt vi kommit med bokning. Du deltar i diskussioner, delar med dig av erfarenheter och ger feedback. Anmäl dig för att delta på plats (max 80 personer). Du kommer också kunna följa mötet live via Svenska Golfförbundets Facebooksida.
  Info och anmälan:https://www.esmaker.net/nx2/Public/regForm.aspx?pid=cd3a4c40-212f-4ff9-8a66-3bcd4b3d13ff
  Läs mer

 4. Konferens 22-23 augusti GIT-supporten svår att nå

  Hela Golfförbundet är på konferens från eftermiddagen 21 augusti (supporten har öppet fram till 14:30), under 22 augusti samt förmiddagen 23 augusti. Tanken är att vi öppnar upp igen efter lunch på torsdagen - men är vi tillbaka tidigare så öppnar vi när vi är tillbaka. GIT-supporten har stängt, men några gånger hinner vi nog titta och försöka höra av som vid riktigt akuta ärenden. Dock är telefonväxeln stängd. Läs mer

 5. "Löst" Mailutskick gällande Lösenord från Min Golf

  "Problemet är löst 2018-07-10"

  Vi har fått in ärenden gällande att mailutskick från oss (t.ex. glömt lösenord i Min Golf, medlemsutskick i GIT), inte kommer fram till medlemmar som har bla. Telia mailadress. Vi jobbar på en lösning, kommer troligtvis att lösas under kvällen eller som senast på måndag. Om medlem kontaktar er med problem med lösenordsmail, försök då med en alternativ mailadress och sedan skicka ut lösenord på nytt. Läs mer

 6. Se alla nyheter