1. Välkommen till Avspark GIT-Online 31 oktober

Jobbar du i Golfens IT-system och är nyfiken på resan mot nästa generation av GIT? Då är du välkommen på uppstartsmöte i Stockholm 31 oktober. Vi presenterar nuläge och framtidsplaner, visar tänkta flöden och hur långt vi kommit med bokning. Du deltar i diskussioner, delar med dig av erfarenheter och ger feedback. Anmäl dig för att delta på plats (max 80 personer). Du kommer också kunna följa mötet live via Svenska Golfförbundets Facebooksida.
    Info och anmälan:https://www.esmaker.net/nx2/Public/regForm.aspx?pid=cd3a4c40-212f-4ff9-8a66-3bcd4b3d13ff
    Läs mer

2. Konferens 22-23 augusti GIT-supporten svår att nå

Hela Golfförbundet är på konferens från eftermiddagen 21 augusti (supporten har öppet fram till 14:30), under 22 augusti samt förmiddagen 23 augusti. Tanken är att vi öppnar upp igen efter lunch på torsdagen - men är vi tillbaka tidigare så öppnar vi när vi är tillbaka. GIT-supporten har stängt, men några gånger hinner vi nog titta och försöka höra av som vid riktigt akuta ärenden. Dock är telefonväxeln stängd. Läs mer

3. "Löst" Mailutskick gällande Lösenord från Min Golf

"Problemet är löst 2018-07-10"

Vi har fått in ärenden gällande att mailutskick från oss (t.ex. glömt lösenord i Min Golf, medlemsutskick i GIT), inte kommer fram till medlemmar som har bla. Telia mailadress. Vi jobbar på en lösning, kommer troligtvis att lösas under kvällen eller som senast på måndag. Om medlem kontaktar er med problem med lösenordsmail, försök då med en alternativ mailadress och sedan skicka ut lösenord på nytt. Läs mer

4. Info om Uppdatera Anmälningar i GIT Tävling

I samband med skapande av startlista och öppna för scoreinmatning, kommer ruta upp för att Uppdatera Anmälningar. Frågan ställs om uppdatering av handicap m.m. för alla anmälningar ska ske. Klickar man Ja, uppdateras enbart Handicap på deltagarna, spelarens HCP-status uppdateras inte. Vilket inneburit att vissa spelare inte kommit med i resultatlistan, trots att de har tävlingshandicap. För att undvika att detta inträffar, kan ni i den specifika tävlingen gå in via Anmälda-Uppdatera anmälningar och sedan välja Uppdatera all info. En rättning är på gång och vi hoppas att den är ute under vecka 28. Rättningen kommer då innebära att systemet uppdaterar förändringar av HCP och HCP-status.
    **Uppdateringen ute i produktionsmiljö sedan v.28.Läs mer

5. Se alla nyheter