Seriespel singel

Lösningsförslag för att kunna hantera seriespel singel i GIT Tävling.

Tips att genomföra seriespel singel i GIT Tävling

• Lägg upp tävlingen som en lagtävling med 2-4 spelare i en klass
  • Ställ in lagnamn Manuellt i Inställningar/Anmälan/Lagnamn
  • Lägg upp alla lag manuellt och döp dem t.ex. till Klubbnamn Lag 1
  • Lägg in t.ex. 4 spelare/lag i Manuell anmälan och döp dem till Spelare 1, Spelare 2, Spelare 3 och Spelare 4 i förnamn och klubbförkortningen i efternamn.
  • Gör likadant för alla lag.
  • Ta upp lagen i Lagöversikt och placera respektive spelare i laget (Drag-Drop)
  • Lotta tävlingen och välj så att spelarna inte spelar i samma boll och ange antal spelare per boll

När spelarnamnen kommer från lagledaren:

• Anmäl spelarna som skall ingå i laget via Snabbanmälan dvs med Golf-ID (ta ett lag i sänder)
  • Gå till Byt spelare
  • Markera den fiktiva spelaren i aktuellt lag och gå vidare
  • Markera den spelare som skall ersätta den du markerade och acceptera bytet
  • Fortsätt med nästa spelare tills alla spelare är placerade på den plats i laget som lagledaren angivit.
  • Snabbanmäl spelarna i nästa lag och gör om proceduren tills alla spelare är utbytta i varje lag
  • De inlagda spelarna kommer nu att ersätta de fejkade spelarna 1-4 i varje lag i i startlistan och startlistan är nu klar

Tips... När du anmäler de rätta spelarna - anmäl ett lag i sänder så är det lättare att placera spelarna i rätt lag.

OBS... När resultatredovisningen skall ske så hittar man ingen spelarlista i fliken Resultat.

För att ta upp aktuell spelare för scorning - ange spelarnummer i Söklisten(spelarnumret syns i startlistan om man valt att visa kolumnen Spelarnr eller syns på scorekortet) eller skriv in spelarnamn.