Senast uppdaterad:

Skriv ut

OnTag är en unik scorekortslösning för golfklubbarna. Den är helt integrerad med GIT och erbjuder scorekort både digitalt och i pappersformat. OnTag effektiviserar greenfeehanteringen och skapar ett mervärde för både gäster och medlemmar.

OnTag Visa

Scorekorten innehåller information om betald greenfee, pris och giltighetstid, spelarens starttid och spelhandicap men det finns även plats för reklam, lokala regler och annan matnyttig information.
Klubben administrerar på ett enkelt sätt själv text och bild, och det går även att få ut kompletta personliga scorekort i samband med tävlingar. Systemet stödjer alla typer av spelformer och anpassar scorekortet automatiskt efter aktuell spelform och typ av rond. 
Med OnTag kan klubben även skriva ut alla de etiketter som behövs på en golfklubb. Förutom de vanliga adress-, bagbricks- och scorekortsetiketterna går det att få automatiska utskrifter av greenfeetaggar, greenfee-etiketter och/eller kompletta scorekort, digitala som papper, direkt från starttidsschemat i GIT.

OnTag med scorekortsutskrifter kan dessutom kopplas samman med Golfterminalen, vilket ger klubben en komplett lösning för att ge utökad service för medlemmar och gäster även utanför klubbens öppettider.

Är ni intresserade av att veta mer om OnTag och den nytta det kan skapa på er klubb, läs mer på www.evry.com/golf/
Är ni kund på OnTag och är i behov av hjälp, kontakta vår Helpdesk på EVRY i Halmstad: Supportformulär

https://support.halmstad.evry.com