Statistik Övrigt

Här finns mer övergripande rapporter, inklusive medlemsfördelning och beslutsunderlag med antal spelade rundor och medlemsin- och utträden. Du hittar även SGF:s rapport för medlemsdebitering här.

Övriga statistikrapporter som är tillgängliga i GIT.

Stat.Artikelbokningar.Detalj
Statistik artikelbokning. Urval görs på artikeltyp samt datumintervall, max 12 månader åt gången.

Stat.Beslutsunderlag Spel och Medlemmar
Beslutsunderlag för att se spel och medlemmar. Spel visar antal bokningar respektive tävlingsstarter som medlemmar, gäster och oidentifierade har gjort på den egna banan. Värden visas ackumulerat för innevarande år, föregående år, utfall föregående år och utfall senaste 12 månaderna. Spel visas också med nationella jämförelsetal på antalet bokningar totalt, snitt per klubb, medlems- respektive gästbokningar snitt per klubb. Visar även information om tävlingsronder nationellt. Rapporten omfattar inte bokningar och tävlingsstarter gjorde de senaste 3 dagarna. Medlemmar visar antalet inträde respektive utträde och nettoförändring på den egna klubben samt nationella jämförelsetal, värdena visas per månad.

Stat.Bokade Starttider Ackumulerat
Ackumulerad bokningsinformation per bana och år. Urval görs på år och bana. Informationen hämtas från historikdatabasen. För innevarande år är bokningarna tre dagar gamla och äldre. Inga framtida bokningar kommer med.

Stat.Fördelning per medlems- eller kökategori (från den 14 maj i nya GIT, läs mer nedan om viktig information....för historiken i gamla GIT.
Antal medlemmar per medlemskategori. Urval kan göras på medlemskategori eller kö, giltighetstid, åldersintervall, kön, HCP-intervall. Totalt = samtliga medlemmar beroende på valt giltighetsurval. Aktiva totalt = samtliga beroende på valt giltighetsurval på medlemskategori samt en medlemskapsstatus som räknas som aktiv (d.v.s samtliga förutom passiv, prospekt och nybörjare)

Stat.Medlemsstatus SGF-statistik, urvalet är distrikt och klubb.

Stat.Nybörjarstatistik
Nybörjarstatistik.

Stat.SGFstatistik Denna rapport är den som Golfförbundet kör kontinuerligt för att mäta samtliga klubbars medlemsantal

Viktig information om fördelningsrapport per medlemsskapstyp eller kö historik

Den 14 maj flyttar Fördelningsrapporten per medlemsskapstyp eller kö historik in i nya GIT.
Rapporten kommer att kompletteras med fler urvalsfunktioner som ger mer val till uttagsdata och vyer.

OBS! Viktigt att notera.

Statistiken som tillhör ovan nämnda rapport Fördelning per medlemsskapstyp eller kö historik (Ligger i gamla GIT se bild.) kommer inte att följa med över i nya GIT för 2023 och tidigare. Om du vill behålla denna statistik behöver du själv ladda ner den från gamla GIT och spara. Rapporten ligger kvar i gamla GIT fram till oktober 2024.

Här ser du var rapporten ligger i gamla GIT om du vill spara valda delar av historiken för din klubb.