Min Golf

Mina Inställningar » Mitt konto och kontaktuppgifter

• Ändra profilbild
  • Ändra lösenord
  • Telefon- och adressuppgifter
  • Kontaktuppgifter Partners - (vissas endast för personer som är kontaktperson för ett företag)
  • Familjegrupp - visar personer som ingår i familjegruppen, det är endast golfklubben som kan ändra vilka som ingår i en familjegrupp.
  • Godkänna betalningar - Listan visar personer (18 år eller äldre) som ingår i min familjegrupp. Användaren kryssar i vilka av dessa personer som får "betala mina avgifter på Min Golf".

Mina Inställningar » Sekretess och nix

• Sekretess Om golfaren inte vill att hens namn ska visas på start- och resultatlistor kan hen själv ändra det via Min Golf.

• Inställningar för e-post. Medlemmar i svenska golfklubbar kan själva välja vilka e-postutskick de vill ta emot från Svenska Golfförbundet och andra golforganisationer.

Dessa inställningar kan göras i prenumerationscentret, som nås via en länk i botten av e-postmeddelanden från Svenska Golfförbundet. I prenumerationscentret kan medlemmar se och ändra sina aktuella prenumerationer eller avregistrera sig helt från e-postutskick.
    Observera att endast medlemmen själv kan komma åt prenumerationscenter, inte golfklubben.

• Visning av personnr. på mina kvitton för friskvårdsbidrag. En kryssruta som gör det möjligt för användaren att aktivera att hens personnr. visas på hens kvitton för friskvårdsbidrag. Gäller samtliga kvitton där betalningen skett via Min Golf.

Mina inställningar » Mitt medlemskap och spel

• Medlemsklubbar - Visar alla kubbar som spelaren är medlem i. Finns också knapp för att komma till en sida som visar klubbens alla kontaktpersoner
  • Byt medlemskategori - Medlemmen kan själv ändra sin medlemskategori på Min Golf om klubben har öppnat upp för det. Klubben kan sätta en tidsbegränsning för när denna möjlighet är tillgänglig och klubben bestämmer också vilka kategorier medlemmen ska kunna byta till.
  • Max antal samtidiga bokningar - Om klubben har regler inställda för Max antal samtidiga bokningar visas dessa
  • Introduktionskort och utmärkelser - Visar om spelaren har introduktionskort och utmärkelser
  • Spelavgift rond – avräkning på antal spelade ronder, visar både alla förbrukade ronder och hur många som finns kvar
  • Spelavgift credits -visar både alla ronder bokade med credits och hur många som finns kvar
  • Avgift uthyrningsartikel - avräkning på antal tillfällen, visar både förbrukade tillfällen och hur många som finns kvar. Denna avgift kan användas T.ex. för digitalt klippkort för uthyrning av golfbil.
  • Tillstånd transportmedel - visar om spelaren har tillstånd transportmedel

Skärmproblem för Min Golf när du öppnar via mobilen

Vissa spelare har problem att logga in i Min Golf via mobilen. De ser bara en mörk skugga över skärmen. Detta kan hända om spelaren har en äldre mobil med en mindre skärm. Skärmen är då inte tillräckligt stor för att acceptera cookies, vilket hindrar användaren från att komma vidare. Det kan hjälpa att justera zoominställningarna i mobilens webbläsare

Här hittar du en instruktion som kan hjälpa spelaren.