Testklubb i GIT Tävling

Testklubben (testmiljö för GIT Tävling) är en stort sett en spegling av "riktiga" GIT Tävling, här kan ni skapa och genomföra tävling på samma vis som i skarp miljö. Testklubben är en utmärkt plats för användaren att klicka sig runt i tävlingssystemet utan att behöva oroa sig om att något blir fel. Ni kan t.ex. testa ett visst upplägg på tävling för att säkerställa att slutresultatet blir som ni har tänkt er, alternativt ska nya användare introduceras i systemet och kan få testa i förhand.

Inloggningsuppgifter till testklubben (testmiljö GIT Tävling)

Inloggning sker på adressen: http://test.gittour.golf.se/login.aspx
Golf-ID: tkl
Lösenord: 5102

Alla klubbar har tillgång till en och samma klubb.

För att ni ska skilja och kunna söka fram bara er klubbs tävlingar rekommenderar vi att ni lägger upp en kategori med ert klubbnamn som ni kopplar er klubbs tävlingar till. Då är det enkelt att bara lista era egna tävlingar. Vi ber er också att ha respekt för varandras tävlingar och inte ändra några inställningar i varandras tävlingar.

Anmäla spelare i testklubben- Använd testpersoner

OBS... I testklubben går de inte att söka på eller använda riktiga Golf-id.

För att anmäla spelare gäller följande: Nedan finns en Excelfil med testpersoner dessa personer kan ni använda och anmäla till tävling. Vi ber er dock att inte göra några HCP-överföringar på dessa personer.
Testpersoner för testklubb GIT Tävling 2022.xlsx

För info... Den testklubb ni har tillgång till ligger i vår testmiljö där alla nya funktioner testas innan de släpps ut i produktion till samtliga klubbar. Därför finns det ibland funktionalitet där som ni inte har tillgång till i produktion. Det kan också finnas delar som ännu inte blivit översatt från engelska.

Om ni har frågor kring testklubben kontakta GIT-supporten.