Hemlig Resa

Här får du tips på hur du ställer in en tävling som skall vara en Hemlig Resa för spel på en annan klubbs bana.

Hemligheten med en Hemlig Resa är just att den är hemlig. När du lägger upp en tävling och anmäler spelare så går det ut ett bekräftelsemail till spelaren och det avslöjar resmålet om man inte gjort rätt inställning i tävlingsinställningar. Gör så här så fungerar det:

• Kom överens med den klubb ni skall spela på om tid och bana
  • Den klubb ni skall besöka får sedan lägga in starttidsförbudet på sin bana så att dagen och tiden är reserverad för er. OBS... De får inte skriva in någonstans att det är er klubb som skall spela på banan.
  • Skapa en Ny tävling i er egen GIT Tävling och välj i Grundinställningen att tävlingen skall vara Dold
  • Välj klubb och den bana ni skall åka till. OBS: Tänk på att aldrig lägga upp tävlingen på den klubb den Hemliga resan ska spelas på. Redigera namnet på banan och döp den till Hemliga Resan. (Namnet på banan ändras BARA inne i er tävling - inte på den klubb ni skall besöka!)
  • Skapa sedan tävlingen på vanligt sätt

Ni kan nu låta spelare anmäla sig till tävling och i e-postbekräftelsen står det att de är anmäld till en tävling hos er men som spelas på Hemliga Resan.

Tilldela behörighet

Om värdklubben skall administrera tävlingen med att lägga in resultat så kan ni dela ut en tillfällig behörighet dagen innan tävlingsdagen så att en angiven person på värdklubben får behörighet till tävlingen och t.ex. kan lägga in scorer.

Ta bort Spelplats samt GPS koordinater

Länka INTE till klubben där tävlingen skall spelas under Inställningar/Publicering/Spelplats eftersom klubbens namn då avslöjas i tävlingsinformationen på Min Golf.

GPS koordinaterna till spelplatsen måste också tas bort. Se bilder nedan.

Om klubben där tävlingen skall spelas har On-Tagskrivare och de ska skriva ut scorekorten för tävlingen, då behöver man länka spelplats till klubben. Detta görs då lämpligtvis vid tillfälle då spelarna kommit fram till banan.