Greenfee 3-7-4 vässas i nya GIT

Greenfee 3-7-4 är en funktion som ger dig möjlighet att erbjuda differentierade greenfeepriser utifrån tre olika variabler: 3 säsonger, 7 dagar, 4 tidsperioder.

3-7-4 enklare att använda i nya GIT

Istället för att fylla i prisjusteringar ska du i nya GIT ange i det faktiska pris du vill att spelaren ska betala för starttider under respektive säsong, dag och/eller tid.

Exempel:

• En spelare vill boka in måndagen den 7 november 2022 klockan 14.00. Din klubbs grundpris för säsongen är 400 kronor.
• I gamla GIT har du fyllt i att det på måndagseftermiddagar den aktuella säsongen ska göras en prisjustering på 150 kronor. Det ger ett slutgiltigt pris på 250 kronor för spelaren.
• I nya GIT ska du istället fylla i slutpriset för den aktuella tiden på måndagseftermiddagen, alltså 250 kronor. Du gör likadant för alla övriga starttider oavsett summa.
• Det är också ditt faktiska slutpris som visas vid bokning i Min Golf.