Senast uppdaterad:

Skriv ut

Greenfee 3-7-4 vässas i Nya GIT

Greenfee 3-7-4 är en funktion som ger dig möjlighet att erbjuda differentierade greenfeepriser utifrån tre olika variabler: 3 säsonger, 7 dagar, 4 tidsperioder.

29 november flyttar funktionen över i Nya GIT och blir enklare att använda

Istället för att fylla i prisjusteringar ska du i nya GIT ange i det faktiska pris du vill att spelaren ska betala för starttider under respektive säsong, dag och/eller tid.

Exempel:

• En spelare vill boka in måndagen den 7 november 2022 klockan 14.00. Din klubbs grundpris för säsongen är 400 kronor.
• I gamla GIT har du fyllt i att det på måndagseftermiddagar den aktuella säsongen ska göras en prisjustering på 150 kronor. Det ger ett slutgiltigt pris på 250 kronor för spelaren.
• I nya GIT ska du istället fylla i slutpriset för den aktuella tiden på måndagseftermiddagen, alltså 250 kronor. Du gör likadant för alla övriga starttider oavsett summa.
• Det är också ditt faktiska slutpris som visas vid bokning i Min Golf.

Använder du greenfee 3-7-4 redan idag?

Vid releasen räknas alla dina nuvarande prisjusteringar i gamla GIT automatiskt om till faktiska slutpriser i nya GIT.
När du loggar in i nya GIT den 30 november kommer det alltså stå det faktiska priset efter prisjustering i greenfee 3-7-4. Det är också det du ska fylla i framöver.
Tips! Gå in i nya GIT den 30 november och kontrollera att det blivit rätt för just din klubb. Det kan också vara ett bra tillfälle att uppdatera inställningar och priser inför säsongen 2023. Ta hjälp av checklistan här.

Checklista 3-7-4.pdf

 

 

Fler nyheter och mer info

Det kommer också fler bra tillägg till greenfee 3-7-4 i nya GIT. Till exempel kommer du att kunna ställa in pris vid spel med medlem.

Mer information inklusive detaljerade instruktioner för hur du använder funktionen kommer att publiceras här i samband med releasen den 29 november.