Klubbens Kontaktinformation

Information om hur man registerar organisationsenhetens grunduppgifter såsom telefon- och adressuppgifter etc.

Klubbens kontaktinformation

Under fliken Kontaktinformation registrerar du klubbens adressuppgifter, telefonnr, e-postadress och hemsidesadress mm.

I nya GIT har vi reducerat antalet kontaktinformationsfälten från 16 till 8 fält. Bara ett telefonnummer kan nu vara valt som "primär" genom att klicka på vald radio-knapp.

Du anger Postadress eller Besöksadress på högersidan.