Generellt om GIT

GIT är ett webbaserat system för golfadministration som kan nås från vilken plattform som helst, så länge du har internetuppkoppling. Systemet får ständigt nya funktioner baserat på användarnas önskemål, vilket gör att GIT fortsätter att vara Sveriges ledande system för golfklubbar. GIT används av olika personer på klubben för att hantera medlemmar, spel, tävlingaroch andra aktiviteter. I denna beskrivning används GIT som ett samlingsnamn för hela det webbaserade systemet. Men i GIT familjen finns flera olika delar som hakar i GIT såsom GIT Tävling, GIT e-post, GIT analys, GIT Partnerbokning, Min Golf, Min Golf Bokningsapp med mera.

Målet med GIT

Målet är ett lättanvänt program där de dagliga uppgifterna du utför ska gå snabbare och vara enkla att utföra. Det ska vara ett verktyg som ska passa dig som arbetar på klubb och som erbjuder bra lösningar på de krav och önskemål du har på ett modernt verksamhetssystem för golfen. Stort värde sätts också på att det blir en trevlig upplevelse att använda programmet.

De önskemål om förbättringar samt nya funktioner som efterfrågats från er klubbar ligger till grund för utvecklingsarbetet.

Sammanfattningsvis siktar vi på ett system som hanterar golfklubbens behov och
som samtidigt är:
• Användarvänligt - Du ska enkelt förstå hur det ska användas.
• Lättnavigerat - Du ska enkelt kunna hitta det du letar efter inne i programmet
• Pålitligt - Driftsäkert och pålitligt, korrekt information
• Lustfyllt - Det ska kännas trevligt att använda programmet.
• Tillgängligt - Ska kunna användas på olika typer av enheter och för olika roller

Logga in i GIT

Logga in på sidan https://gitonline.se/receptionist/#/ tillsvidare loggar du in med ditt Golf-ID och lösenord. Från och med hösten 2024 kommer inloggning ske med Freja+. Läs mer här

GIT som klient kommer att finnas kvar till hösten 2024 men succesivt stängas. Ny funktionalitet kommer endast att utvecklas i nya GIT.

GIT och Min Golf

Den funktionalitet som finns på webben, Min Golf, har en egen hjälpfunktion som vänder sig till spelaren. Här på onlinehjälpen finns detaljerad information om alla funktioner på Min Golf.

GIT:s hemsida (http://www.golf.se/klubb-och-anlaggning/golfens-it-system/) innehåller information om GIT, där det finns information om projektet, organisation, utbildningar, program för nedladdning etc.

Onlinehjälpen (http://help.golf.se )är den kanal där man kan hitta all information om GIT-systemet och kringrutiner till GIT. Onlinehjälpen uppdateras hela tiden med aktuella förändringar och nyheter i systemet.

Under denna rubrik med undersidor, Generellt om GIT, har vi samlat lite övergripande information, som alla GIT-användare bör känna till. Det finns ett flertal sidor med mycket användbara tips, råd och exempel på hur man kan utnyttja och anpassa systemet för den egna klubben.

Golfterminalen

Beskrivning av Golfterminalen har samlats på separata sidor i hjälpen, för mer information se Golfterminal »
EVRY One Halmstad AB ansvarar för all hård- och mjukvara vad gäller golfterminalen.

TV-visning

TV-visningen finns dokumenterad på separata sidor i hjälpen, för mer information se TV-visning »