Transaktionslistor i GIT

Transaktionslista finns i GIT under menyvalet Ekonomi.

Så här gör du:

✓ Börja med att välja tidsintervall (datum och klockslag). Det går bra att välja endast en dag. Då skriver du samma datum i båda fälten.

Gör sedan val i:
✓ Artikeltyper
✓ Säljande kanal
✓ Säljande organisation
✓Om du kryssar i Exportera endast bokföringsunderlag får du endast ut den fliken i rapporten.
✓ Klicka på Skapa rapport för att skapa en Excelfil

Tänk på att: Du kan själv välja period och dag för din rapport från Swedbank Pay. Varje dag, en gång i veckan osv.
Du kan ställa in samma period och klockslag på Transaktionslistan i GIT.

OBS! Tänk på att klockslaget på Swedbank Pay-rapporten är Greenwich-tid (UTC/GMT). För att få exakt rätt tid i Transaktionslistan b ehöver du lägga till rätt antal timmar. Om det står 10:03 i Swedbanks rapport ska du lägga på 2 timmar dvs 12:03 under sommartid och 1 timma under vintertid.

Exportera till Excel

Excelfilen består av tre flikar:

✓ Bokföringsunderlag
✓ Summerad
✓ Detaljerad

Fliken Bokföringsunderlag:

För att få ett komplett underlag måste du lägga in kontonummer på följande platser i GIT:

• Inställningar och Säljorganisation: Lägg till kontonummer för Fordran Swedbank Pay och Fordran medlem
  • Ekonomi och Hantera artiklar: Kontonummer (och om ni vill även kostnadsställe) måste läggas in på samtliga artiklar.

• GIT Tävling. Lägg till kontonummer för anmälningsavgift och tävlingsgreenfee under "kugghjulet" och grundavgifter.

Om ni redovisar moms för några artiklar, gör följande:

• Under Ekonomi och Artikelgrupper: Ange kontonummer för moms.

Från och med den 12 december 2023 kommer beloppen från autogiro via SITRA inte längre synas i bokföringsunderlaget. Men du kommer fortfarande att hitta beloppen i detaljraderna, så om du använder SITRA kan du fortsätta se vilka som använder autogiro.

Fliken Summerad:

Här visas en summering där du också kan se kontonummer och kostnadsställe (om du angett det på artiklarna).

Fliken Detaljerad:
Här visas detaljerad information om varje transaktion.

Transaktionslistan och GIT Tävling

Redovisningen från GIT Tävling, inklusive anmälningsavgifter och tävlingsgreenfee, hamnar också på Transaktionslistan. Du kan ange kontonummer och kostnadsställe för varje avgift antingen under inställningarna  "kugghjulen" och grundavgifter eller direkt under fliken avgifter.

Läs mer här

I bokföringsunderlaget redovisas tävlingsavgifterna.

Under detaljraderna ser du också vilken tävling avgifterna avser.