Utbildningar inom GIT

Här hittar du hela vårt utbud av utbildning i Golfens IT system, titta igenom och se vad som passar dig och din klubb. Här får du möjlighet att lära dig mer och fördjupa dig inom de olika områden.
Du vet väl att Golfens IT system är ett stor system med många bra områden som hjälper dig i ditt arbete på Golfklubben.

På denna plats finns information om våra Webbinarier, GIT skolan, GIT för ledning, filmer, hybrida utbildningar tillsammans med GAF, GIT utbildare via Webben osv..

Checklista inför start av säsong.

Behöver du vägledning över vilka inställningar i GIT du behöver tänka på inför säsongsstart. Titta då igenom checklistan på saker som är bra att ställa in. Läs mer

Utbildningar i samarbete med GAF

Varje år genomför vi olika utbildningar tillsammans med GAF. (Golf Management Sverige) Utbildningarna är för det mesta fysiska och vi träffas på utbildningsplatsen under 1-3 dagar. Vissa är hybrida med både Webbutbildning och på platsutbildningar. Läs mer

Webbinarier 2024

Varje år erbjuder vi ett antal kostnadsfria Webbinarier under höst och vår. Det är olika ämnen som är aktuella och där du får fördjupad kunskap på ett enkelt sätt vid din dator under ca 45 minuter. Läs mer

Inspelade Webbinarier

Du vet väl om att du har chansen att se webbinarierna i efterhand. Några av webbinariena har också tillhörande presentationsmaterial som du kan ladda ner. Klicka här, för att ta del av Webbinarier.

GIT för Ledning

GIT för Ledning är en distansutbildning för beslutsfattare på din klubb. Här går vi igenom hur du kan använda GIT-data för att kunna fatta bättre beslut kring bland annat prissättning, bokningsregler, ekonomiprocessen och kommunikation. Läs mer.

Instruktionsfilmer 2-5 minuter

Här hittar du filmer på 2-5 minuter som ger dig snabb hjälp inom olika områden. Läs mer

GIT utbildare

Behöver du extra hjälp av någon av våra GIT utbildare så finns den möjligheten. Läs mer.

Digital utbildning - GIT-skolan

GIT-skolan är en digital utbildningsportal, i portalen hittar du utbildningar som lär dej mer om GIT. Läs mer