Utbildningar inom GIT

Vill du lära dej mer om GIT, kika igenom våra olika utbildningar och se om du hittar något som låter intressant. Vi erbjuder kostnadsfritt bl.a. webbinarier och digitala utbildningar i GIT-skolan (gitskolan.se).

Webbinarie våren 2022

Vårens webbinarier är genomförda, men nya tillfällen kommer att erbjudas under hösten.

Inspelade Webbinarier

Du vet väl om att du har chansen att se webbinarierna i efterhand. Några av webbinariena har också tillhörande presentationsmaterial som du kan ladda ner. Klicka här, för att ta del av webbinarierna.

Digital utbildning - GIT-skolan

GIT-skolan är en digital utbildningsportal, i portalen hittar du utbildningar som lär dej mer om GIT.

Tillgängliga utbildningar:
Ny i receptionen
Administrera handicap
Administrera Grönt Kort
GIT Online Starter (för klubbadministratör)
GIT Online Starter (för användare)
Jobba med data i GIT
Smidigare betalningar
Analysera statistiken
Kom igång med GIT e-post

Klicka här för att komma till GIT-skolan