Utbildningar inom GIT

Vill du lära dej mer om GIT, kika igenom våra olika utbildningar och se om du hittar något som låter intressant. Vi erbjuder kostnadsfritt bl.a. webbinarier och digitala utbildningar i GIT-skolan (git-skolan.se).

Webbinarier hösten 2021

Fakturering i GIT

När: Välj bland 5 tillfällen mellan 6 okt till 7 dec. Utbildningen pågår ca 60 minuter.

För vem: För dig som ska hantera faktureringsprocessen på golfklubben.

Vad
: Få en genomgång av de väsentliga delarna som berör faktureringsprocessen. Under webbinariet tittar vi på stegen i checklistan som finns framtagen för fakturering i GIT.

Klicka här för att anmäla dig!

Förbereda för kommande säsong

När: Välj någon av de tre tillfällena 21 oktober, 9 november alt 16 november. Utbildningen pågår ca 60 minuter.

För vem
: För dig som arbetar i kansliet på golfklubben.

Vad
: Vi går igenom relevanta delar för att stänga (banan/bokning) för säsongen samt tittar vi på förberedande aktiviteter inför kommande säsong som kan utföras under vintern. Vi går igenom funktioner inom Bana samt Greenfee i GIT.

Klicka här för att anmäla dig!

Vårens webbinarie 2021
Du vet väl om att du har chansen att se vårens webbinarien i efterhand. Några av webbinariena har också tillhörande presentationsmaterial som du kan ladda ner. Klicka här på följande länk, för att ta del av webbinariena: Webbinarie våren 2021

Digital utbildning - GIT-skolan

GIT-skolan är en digital utbildningsportal, i portalen hittar du utbildningar som lär dej mer om GIT.

Tillgängliga utbildningar:
Ny i receptionen
Administrera handicap
Administrera Grönt Kort
GIT Online Starter (för klubbadministratör)
GIT Online Starter (för användare)
Jobba med data i GIT
Smidigare betalningar
Analysera statistiken

Klicka här för att komma till GIT-skolan