Utbildningar inom GIT

Vill du lära dej mer om GIT, kika igenom våra olika utbildningar och se om du hittar något som låter intressant. Vi erbjuder kostnadsfritt bl.a. webbinarier och digitala utbildningar i GIT-skolan (gitskolan.se).

Webbinarie våren 2022

Hantera företag

När: Välj något av tillfällena 8 februari eller 22 februari. Utbildningen pågår ca 45 minuter.
För vem: För dig som arbetar med din klubbs företag/partners.
Vad
: Vi går igenom hur ett företag läggs upp i GIT samt vad du behöver göra för att ett företag ska kunna boka hos er. Under utbildningen tittar vi också på du kan följa upp hur mycket varje företag spelat hos er.

Klicka här för att anmäla dig!

Start av säsong del 1

När: Välj något av tillfällena 24 februari eller 3 mars. Utbildningen pågår ca 45 minuter.
För vem
: För dig som arbetar i kansliet på golfklubben.
Vad
: Vi går igenom de väsentliga delarna för att öppna upp banan för året. Vi fördjupar oss i inställningarna för Slinga och Bana i GIT.

Klicka här för att anmäla dig!

Start av säsong del 2

När: Välj något av tillfällena 24 februari eller 3 mars. Utbildningen pågår ca 45 minuter.
För vem
: För dig som arbetar i kansliet på golfklubben.
Vad
: Inför varje ny säsong är de av yttersta vikt att vissa inställningar är på plats. Vi fördjupar oss i inställningar för Greenfee samt starttidsschemat.

Klicka här för anmälan!

GIT Tävling - Uppläggning av tävling

När: Välj något av tillfällena 1 mars, 15 mars eller 24 mars. Utbildningen pågår ca 45 minuter.
För vem
: För dig som ansvarar eller hjälper till med att lägga upp tävlingar på klubben.
Vad
: Under utbildningen går vi igenom inställningarna som är aktuella för att lägga upp en tävling Detta avser parametrarna som innefattas i fliken Inställningar i en specifik tävling.

Klicka här för anmälan!

GIT Tävling - Genomförandet av tävling

När: Välj något av tillfällena 1 mars, 15 mars eller 24 mars. Utbildningen pågår ca 45 minuter.
För vem
: För dig som hanterar tävlingar under tävlingsdagen.
Vad
: För dig som hanterar tävlingar under tävlingsdagen.
Vad: Vi går igenom flikarna Anmälda, Startlista och Resultat. Tips och råd på hur du kan hantera tävlingar på ett smidigt sätt.

Klicka här för anmälan!

GIT Tävling - Avgifter, klubbgrupper & Order of Merit

När: Välj något av tillfällena 22 februari, 22 mars eller 29 mars. Utbildningen pågår ca 45 minuter.
För vem
: För dig som ansvarar för avgiftshantering i GIT Tävling och/eller ansvarar för Order of Merit.
Vad
: Vi går igenom hur din klubb kan arbeta med grundavgifter och klubbgrupper i GIT Tävling. Vi kikar också på hur Order of Merit kan hanteras och användas för klubbens tävlingar.

Klicka här för anmälan!

Nyhetspass nya GIT

När: Välj något av tillfällena 22 mars, 29 mars alternativt 5 april. Utbildningen pågår ca 45 minuter.
För vem
: För dig som jobbar på klubben och är intresserad av vad nya GIT kan erbjuda er.
Vad
: Under vintern har nya funktioner utvecklats i nya GIT. Ta chansen att lära dej mer om vilka dessa är!

Klicka här för anmälan!

Webbinarie 2021

Du vet väl om att du har chansen att se förra årets webbinarie i efterhand. Några av webbinariena har också tillhörande presentationsmaterial som du kan ladda ner. Klicka här på följande länk, för att ta del av webbinariena: Webbinarie 2021

Digital utbildning - GIT-skolan

GIT-skolan är en digital utbildningsportal, i portalen hittar du utbildningar som lär dej mer om GIT.

Tillgängliga utbildningar:
Ny i receptionen
Administrera handicap
Administrera Grönt Kort
GIT Online Starter (för klubbadministratör)
GIT Online Starter (för användare)
Jobba med data i GIT
Smidigare betalningar
Analysera statistiken

Klicka här för att komma till GIT-skolan