Nya Min Golf

Nya Min Golf släpptes 18 mars. Många användare har loggat in, trots att det är tidigt på säsongen, och prövat hur nya flödet som följer branschstandard fungerar. Är man inte van vid hur exempelvis bokning av hotell eller annan aktivitetsbaserad bokning brukar se ut, så är flödet ovant och inte lika självklart, vilket kan leda till förvirring och missbelåtenhet. Vi har också användare som råkat ut för problem med tävlingsanmälan och hcp m.m. men dessa fel är nu åtgärdade. Internet Explorer gav oss en hel del problem som vi löst men kan fortsatt vara problematisk i och med att Microsoft fasar ut webbläsaren. Det har varit ett stort projekt att bygga om Min Golf från grunden och nu när vi tar helheten i bruk och lämnar BETA versionen bakom oss kan det ta oss lite tid att finjustera sajten så att den rullar på i full fart. Därför släpper vi ut siten nu under tidig vår innan säsongen är igång i hela Sverige.