Tilldela avgifter

Består av fler menyval

Före tilldela

Hjälper till med registervård. Egentligen är det delar av "checklistan för fakturering" som har byggts som en guide för att hjälpa dig att säkerställa att när du väl har gått igenom de här stegen så är du redo för att starta tilldela avgifter. Se mer här »

Guiden Tilldela

Byggd som en guide för att hjälpa dig som användare att gå igenom de steg du behöver, beroende på de val du gjort. Läs mer om guiden steg 1-5 här » och guiden steg 6 (sista steget) här »

Förhandsvisa fungerar som vanligt och även tilldelningen.

Skicka e-post till personer med obetalda avgifter

Du gör dina urval i GIT till vilka du vill skicka e-post. I mailet som skickas till användaren visas alla avgifter.

Tilldela Påminnelseavgifter

Om du publicerar dina avgifter på Min Golf så kan du också tilldela påminnelseavgifter.