Senast uppdaterad:

Skriv ut

Regler för ankomstmarkering

Ankomstmarkera

Ankomstmarkering kan göras via nya GIT, Golfterminalen, Min Golf Boknings App och diverse externa leverantörer. T.ex. OnTag appen och kassasystem som ex. Boxnet.

 

Så här fungerar det i nya GIT starttidsschema

✓ Bokning som betalas i GIT samma dag som speldag sätts automatiskt som ankomstmarkerad.

✓ Bokning som görs i GIT starttidsschema samma dag som speldag ankomstmarkeras när spelaren innehar en förbetald spelavgift. (Skillnad mot GIT-klienten)

✓ Flytt av bokning som är ankomstmarkerad behåller ankomstmarkering oavsett om bokningen är betald eller ej.

✓ Kopiering av bokning som är ankomstmarkerad tar bort ankomstmarkeringen om bokningen är obetald men behåller ankomstmarkeringen om bokningen är betald. Gäller både för greenfee (när greenfeen gäller mer än en (1) gång) och spelavgift. (Detta är en skillnad mot GIT-klienten som aldrig behöll ankomstmarkeringen vid kopiering)
För greenfee som gäller bara en gång blir den obetald vid kopiering och då tas ankomstmarkeringen bort

✓ Vid byte till 0-greenfee ska betalmarkering ske. Ankomstmarkering ska sättas om det sker samma dag som speldag (lika som i GIT-klienten)

✓ Vid bokning där priset blir 0kr ska betalmarkering ske och ankomstmarkering ska sättas om det sker samma dag som speldag (lika som i GIT-klienten)

 Betalning av greenfee på speldagen där det finns två bokningar samma dag för en person (dagsgreenfee) sätter betalmarkering och ankomstmarkering på bägge starttiderna.

✓ Bokningshistorik skapas vid ankomstmarkering

✓ För en gruppbokning fungerar lika som för vanliga bokningar. Vid skapa, redigera, kopiera eller flytta gruppbokning.