Svar på vanliga frågor

Här har vi listat vanliga frågor som vi på GIT-Supportern får om GIT Tävling, förhoppningsvis kan du hitta svar på just din fråga. Du hittar i den högra menyn ännu mer info om vanliga frågor kring GIT-Tävling.

• Spelare behöver bytas ut i en lagtävling, här får du tips på tillvägagångssätt genom att använda funktionen Byt spelare.
    Läs mer på sidan Byta Spelare - Vid lagtävling
  • Tips för t.ex. Företagsgolf eller Pro-AM där man vill spela både singeltävling och lagtävling men bara spela 1 rond.
    Läs mer på sidan Singel med singlar i lag
  • Förslag på tillvägagångssätt för att administrera en 6+6+6 tävling (t.ex. spela tre olika spelformer) med shotgunstart.
    Läs mer på sidan 6+6+6 med shotgunstart
  • Här får du tips på hur du ställer in en tävling som skall vara en Hemlig Resa.
    Läs mer på sidan Hemliga resan
  • Om klubben ska administrera en tävling som de inte lagt upp själva och de vill att tävlingen ska synas i deras tävlingsprogram så måste man skapa en länk till administrerande klubb.
    Läs mer på sidan Administrera andras tävlingar

Bra info att känna till vid arrangemang av tävling Visa

Spel- och tävlingshandboken ger dig tips och råd i tävlingsfrågor:  Klicka här för att komma till Spel- och tävlingshandboken

Du finner mer info om att arrangera tävling på följande sida: Klicka här för att läsa mer om tävling