Senast uppdaterad:

Skriv ut

Sök person i GIT

Sök Person, använder du vanligtvis för att söka fram egna medlemmar men du har också möjlighet att söka på övriga registrerade golfare i Sverige.

Grundläggande info om sök person

Här kan du söka på både medlemmar i din klubb och alla registrerade golfare i Sverige. I fältet Klubbnamn kan du begränsa din sökning genom att välja aktuell klubb. Väljer du Alla i Klubbnamn, kommer medlemmar i din klubb överst i listan av de som matchar sökningen. 
Är det en medlem du söker upp visas alla uppgifter i Personuppgifterna. Söker du upp en person som inte är medlem på din klubb, visas inga adressuppgifter.

 

 På följande sätt kan du söka i Sök person:

Du kan söka på Namn eller Golf-ID.
Skriv in så många bokstäver eller siffror du kan i sökrutan.

Du kan skriva del av namn, efternamn eller del av Golf-ID. Valfriheten är stor och väljer vi Klubbnamn då kan det vara smidigt att söka på enbart några få bokstäver eller siffror.

Oavsett om vi väljer utvald klubb eller Alla räcker det att tex. att skriva, "la an" för att söka på Lars Andersson. Det går bra att använda och blanda ”stora och små bokstäver” De med namnet Lars Andersson eller namn som har bokstäverna "la an" på din klubb (om du väljer Alla) visas överst i listan. Om du får många träffar på din sökning, (du får max 50 träffar) finns möjlighet att sortera i listan genom att klicka på kolumnrubrik. När du hittat personen så markera du raden och klicka upp till personuppgifter.