Blanketter

Nedanför hittar du ansökningar för att teckna din klubb för Webbetalning (nytt avtal sedan 2019), kortinlösen (för kortterminal) samt ansökan för byte av Golf-ID.

Sedan 2019 finns det ett nytt webbetalningsavtal för Sveriges Golfklubbar.
Nya avtalet innefattar Min Golf, Min Golf Bokning (appen) och Golfterminal.
Fler betalmetoder för användaren: Kort, Swish, Faktura och Kredit.
Lägre avgifter än tidigare webbetalningsavtal. Ni som klubb betalar enbart per transaktion som genomförs.

Exempel på hur webbetalningsavtalet kan hjälpa er på klubben:

Tävlingsavgifter – Låt deltagarna betala t.ex. anmälningsavgift, tävlingsgreenfee i samband med anmälan.

Årsavgifter – Lägg upp så att medlemmar får möjligheten att betala sina årsavgifter t.ex. medlems–, skåp- och spelavgift direkt via Min Golf.

Greenfee - Spelarna kan betala greenfee-avgift via Min Golf, Min Golf Bokning alternativt Golfterminal.

OBS… De gamla webbetalningsavtalet släcks ner 30 juni 2020

Golfens inlösenavtal Swedbank Pay / Payex för webbetalning Visa

Swedbank Pay / Payex inlösenavtal - har ersatts med digital signering. Kontakta GIT-supporten för att få avtalet utskickat till er. Kom i kontakt med GIT-Supporten, klicka här.

Inlösenavtal Swedbank Pay / Payex för betalning via Kortterminal Visa

Inlösenavtal Swedbank Pay / Payex för Kortterminal

Under hösten 2020 kommer vi uppdatera information om erbjudande angående betalterminaler.

Blanketter byte av Golf-ID Visa

Byte av Golf-ID - Här har du möjlighet att byta golfID. Kostnad 225 SEK (Inkl. moms).