Blanketter

Nedanför hittar du ansökningar för att teckna din klubb för Webbetalning (nytt avtal sedan 2019), kortinlösen (för kortterminal) samt ansökan för byte av Golf-ID.

Sedan 2019 finns det ett nytt webbetalningsavtal för Sveriges Golfklubbar.
Nya avtalet innefattar Min Golf, Min Golf Bokning (appen) och Golfterminal.
Fler betalmetoder för användaren: Kort, Swish, Faktura och Kredit.
Lägre avgifter än tidigare webbetalningsavtal. Ni som klubb betalar enbart per transaktion som genomförs.

Exempel på hur webbetalningsavtalet kan hjälpa er på klubben:

Tävlingsavgifter – Låt deltagarna betala t.ex. anmälningsavgift, tävlingsgreenfee i samband med anmälan.

Årsavgifter – Lägg upp så att medlemmar får möjligheten att betala sina årsavgifter t.ex. medlems–, skåp- och spelavgift direkt via Min Golf.

Greenfee - Spelarna kan betala greenfee-avgift via Min Golf, Min Golf Bokning alternativt Golfterminal.

OBS… De gamla webbetalningsavtalet släcks ner 30 juni 2020

Golfens inlösenavtal med BABS Webbetalning Visa

Babs Inlösenavtal - har ersatts med digital signering 2019 - ta kontakt med GIT-supporten som hjälper er att kontakta Swedbank för avtal.

I samband med Inlösenavtalet skall även ett  KYC- kundkännedomsavtal tecknas, det hittar ni här:

Babs KYC

Inlösenavtal Babs samt Babs Paylink för betalning via Kortterminal Visa

Babs Inlösenavtal Kortterminal

Vi har i avtal med Babs Paylink som levererar kortterminaler, både kassakopplade och fristående. Du beställer din betalterminal genom att

logga in på: https://www.babspaylink.se/kundsida Kod för att komma in är: SGF

Huvudavtal Svenska Golfförbundet - Swedbank Visa

Här är avtalet som Svensk Golfförbundet tecknat. Detta gäller för betalning via internet via Min Golf, Min Golf Bokning samt i Golfterminalen. Det gäller för alla SGF-anslutna klubbar.
Som klubb kan man inte skriva ut detta avtal och skicka in utan gå in under Golfens inlösenavtal med BABS Webbetalning och läs mer.

Huvudavtal

Blanketter byte av Golf-ID Visa

Byte av Golf-ID - Här har du möjlighet att byta golfID. Kostnad 225 SEK (Inkl. moms).