Blanketter

2019
Vi kommer under 2019 byta betalmotor från Payex. Detta gäller våra betalningar via webben.
Den nya kommer förutom möjlighet till kortbetalning - innehålla Swishbetalning och betalning mot faktura. Under kvartal 3 kommer det även att kompletteras med Delbetalning av faktura.
Först ut i nya lösningen är:
Min Golf Bokning - implementerad
Golfterminalen - impelmenterad
För min Golf kommer förändringen under säsong.
Betalning via kortterminal ligger kvar som vanligt.

Golfens inlösenavtal med BABS Webbetalning Visa

Babs Inlösenavtal betalning i Min Golf bokningsapp - har ersatts med digital signering 2019 - ta kontakt med GIT-supporten för avtal
Babs Inlösenavtal Webbetalningar - ersätts med digital signering 2019

Inlösenavtal Babs samt Babs Paylink för betalning via Kortterminal Visa

Babs Inlösenavtal Kortterminal

Vi har i avtal med Babs Paylink som levererar kortterminaler, både kassakopplade och fristående. Du beställer din betalterminal genom att

logga in på: https://www.babspaylink.se/kundsida Kod för att komma in är: SGF

Huvudavtal Svenska Golfförbundet - Swedbank Visa

Huvudavtal

Blanketter byte av Golf-ID Visa

Byte av Golf-ID - Här har du möjlighet att byta golfID. Kostnad 225 SEK (Inkl. moms).